Okresní přebor Trutnov-překvapivým vítězem se stal Lukáš Nývlt

0

Překvapivým výsledkem skončilo hlasování o hráče kola v okresním přeboru. Vítězem ankety hráč kola se stal teprve dvacetiletý Lukáš Nývlt z týmu FK Poříčí u Trutnova, který získal plných 67% hlasů a anketu tak suverénně ovládl!

Poříčí sice padlo v derby na půdě Starých Buků 3:0, světlou výjimkou se však stal Lukáš Nývlt. Technicky skvěle vybavený středopolař byl jediným mužem hostujícího týmu, který snesl přísnější měřítko a byl za to odměněn vítězstvím v anketě hráč kola. Tým Poříčí se ocitl v beznadějné situaci, když jeho kádr postihla mnohočetná zranění. Právě Nývlt byl alespoň drobným oživením. Na výhru v naší anketě to stačilo, na vítězství v zápase bohužel ne. I přesto mu však gratulujeme a zítra přineseme s mužem kola rozhovor.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou