Plzeň kraj - 1.A třída – Hráčem kola je Jaroslav Kubaně!

0

V sestavě dvaadvacátého kola byli tři útočníci a všichni se díky vašim hlasům dostali na stupně vítězů. Jako vítěze jste zvolili Jaroslava Kubaně před Jakubem Lužným a Matějem Strejčkem.    

Jaroslav Kubaň – Nejlepší pačejovský střelec zadělal na vítězství svého týmu v Újezdě dvěma trefami již v prvním poločase, prosadil se i v minulém kole do sítě Nýřan. Spoluhráči Pelouch a Klásek mu dvakrát předložili míč do výhodné pozice a instinkt střelce opět zafungoval, umístěné střely k tyči rozvlnily síť. Od vás si pak vysloužil osmadvacet procent hlasů.

 

 

Jakub Lužný – Útočník Nýrska dokázal zachovat dvakrát chladnou hlavu v zápase se Svéradicemi a proměnit dva pokutové kopy. Jeho branky na body sice nestačily, malou útěchou však může být přesně dvacet procent vašich hlasů.

 

Matěj Strejček – Štírek Lhoty prolétl mezi obránci Žihle a vsítil vítěznou branku utkání. V minulé kole zase rozhodl na hřišti Lub. Vy jste ho odměnili osmnácti procenty hlasů.  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou