Plzeň - Sever - Okresní přebor – Hráčem kola je Milan Gleissner!

0

Pořádně napínavé bylo hlasování o Hráče osmnáctého kola. Nakonec vyhrál o dva procentní body záložník Milan Gleissner před útočníky Patrikem Mazákem a Benediktem Némethem.

Milan Gleissner  - Hráče kola mají v sestavě FK TJ Ledce. Hbitý záložník branku sice nevstřelil, prosadil se ale v minulém kole. Ovšem dvěma akcemi, a po následných faulech v pokutovém území, rozhodl pro svůj tým získanými penaltami celé utkání. U vás fanoušků si pak vysloužil hezkých třiadvacet procent.

 

Patrik Mazák – Útočník Trnové dokázal hattrickem vystřílet svému týmu všechny body na půdě Vejprnic. Hosté zvítězili 4:2, jejich nejlepší hráč na hříšti se prosadil po dvou pláchnutích obraně a jedné povedené střele. Stříbrnou pozici získal díky vašim jednadvaceti procentům hlasů.    

 

 

Benedikt Németh – Útočník Heřmanovy Hutě přispěl ke kanonádě svého týmu hattrickem, dvě branky dal již v úvodních pěti minutách zápasu. Tři trefy pak stihl za hodinku hry. Od vás si vysloužil devatenáct procent hlasů, čímž na vítěze ztrácí pouze čtyři.  

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou