Fanoušci verdiktem určili hráče kola. Rovné čtvrtině se zamlouval Pecha

0

Č E S K O K R U M L O V S K O - V pořadí již druhé hlasování o nejlepšího hráče kola z pohledu fanoušků a příznivců fotbalu v okrese z má svého krále. Rovná čtvrtina hlasujících nasadila pomyslnou korunu na hlavu Pavlu Pechovi, nebezpečnému útočníkovi týmu FK Dolní Dvořiště, ten s sebou do TOP trojice vzal ještě velešínského benjamínka Milana Frnku za doprovodu Lukáše Rapčana z  vyšebrodského Dynama.

 

Blahopřejeme vítězům

 

1. místo - Pavel Pecha  |  25% hlasů
Jediným gólem se v zápase mezi střelce zapsal sice jeho útočící kolega Zeman, ovšem obranné řady soupeře měly s vítězem ankety nelehkou práci. Trenér Štefan Bršťák v pozápasovém rozhovoru ani chviličku neváhal, koho určí mužem utkání ze svého týmu. Měl jasno a bez váhání sdělil Pechovo jméno. Rovná čtvrtina z těch, kteří v anketě hlasovali, byla stejného názoru a titul Hráče kola udělila právě tomuto útočníkovi.

 

2. místo - Milan Frnka  |  17% hlasů
Trenéři velešínského "B týmu" po vítězném utkání ve velce nemalé míře vychvalovali tohoto mladíčka. Po dlouhé fotbalové odmlce zaujmout místo v základní sestavě a rovnou se stát hráčem zápasu, to už chce opravdu silnou dávku sebevědomí prokládaného porcemi zkušeností a umu v oboru. Tento benjamínek má dozajista i svůj vlastní fanklub, který jej poslal na druhou příčku ankety.

 

3. místo - Lukáš Rapčan  | 15% hlasů
Mladší člen z dua Rapčanů v týmu Vššího Brodu obsadil závěrečnou příčku nejlepší trojice hráčů kola a uzavřel hvěždný trojúhelník. Z této TOPky jediný, kdo se o nominaci zasloužil i vstřeleným gólem. Byl tím mužem, který odstartoval gólový obrat za nepříznivého stavu svého týmu na konto si připsal devátou vstřelenou branku v této soutěži.



V zítřejších odpoledních hodinách přineseme i rozsáhlý rozhovor s vítězem Pavlem Pechou. Těšit se můžete již teď, poněvadž vám už v tuto chvíli slibujeme opravdu zajímavé informace z fotbalového i osobního života tohoto talentovaného hráče. Dozvíte se také, jak vnímá náš projekt a jistě vám i něco vzkáže.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou