Hledáme posily do redaktorského týmu fotbalunas.cz!

2

Přidejte se mezi redaktory webu fotbalunas.cz a informujte o podrobnostech ze soutěží amatérského fotbalu v České republice!

STAŇTE SE REDAKTOREM

Umíte psát, bavilo by vás přinášet to nejlepší zpravodajství z vámi vybrané soutěže? Tak se nám ozvěte na michal.spirek@fotbalunas.cz!

 

Píšete už například reportáže z vašich zápasů pro klubový web, ale rádi byste informovali o celé soutěži a mimo jiné sestavovali ideální jedenáctku kola? Nebojte se nám ozvat. Pozice redaktora fotbalunas.cz je ideální šancí například pro mladé nadějné autory, kterým můžeme nabídnout prostor a prostředí k žurnalistickému rozvoji. Pozice je honorovaná.

 

PŘISPÍVEJTE REPORTÁŽEMI ZE ZÁPASŮ VAŠEHO KLUBU

Nemáte zájem o pozici redaktora celé soutěže, ale rádi byste, aby o vašem týmu a jeho zápasech věděli ostatní? Tak nám pošlete z utkání reportáž či jen popis branek – jde to snadno, na pár kliknutí, a pár minut po odeslání už bude článek zveřejněn na webu fotbalunas.cz!

 

Jak na to?

1. ZAREGISTRUJTE SE NA FOTBALUNAS.CZ – ZDE

2. POŠLETE ZPRÁVU Z UTKÁNÍ – jako přihlášený registrovaný uživatel přímo na kartě daného utkání pomocí růžového tlačítka „+Poslat report, video, foto“ pošlete váš text. Hotovo, redakce fotbalunas.cz text posléze schválí a pod vaším autorstvím pošle článek do světa.

 

Těšíme se na vaše příspěvky!

 

Fotbalunas.cz - měníme tvář českého fotbalu


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 8. 2017 14:59
Václave, jakou chybu myslíte? Potvrzujeme, že včerejší utkání Petřína na tvcom.cz neběželo, snad další domácí utkání půjdou.
20. 8. 2017 13:57
Asi někde dělám chybu,psal jsem o přenosu utkání ze Slavie Kalovy Vary-Petřín a nic.Přenos z Plzně:Petřín-M.Lázně se neuskutečnil vůbec.Vše bylo přenášeno na TVCOM.

Ostatní čtou