TJ Sokol Čejov: Příprava na Poutník ligu

0

Po SK Horní Cerekvi se se svou přípravou na nadcházející ročník 2017/2018 podělil i klub TJ Sokol Čejov, konkrétně Patrik Pech, kterému patří velké dík, že si dal tu práci a i s časovým odstupem popsal všechna 4 přípravná utkání, do kterých TJ Sokol Čejov přes léto nastoupil. Zatímco Horní Cerekev si pro svou přípravu vybrala soupeře z vyšších soutěží, Čejov zase pro změnu poměřil síly s týmy, proti kterým bude v Poutník lize letos nastupovat. Mimo reporty ze zápasů se v článku dozvíte i o tom, jak mohutně v Čejově svůj kádr přes léto posílili. Žádná evropská superhvězda sice nepřišla, i tak ale tým vyztužili hráči, jejichž přítomnost na hřišti by měla dopomoci k vylepšení nikterak slavného 10. místa z minulé sezóny. To jak je nově posílený TJ Sokol Čejov připraven na novou sezónu uvidíme hned v prvním kole. To Čejov totiž čeká nelehké domácí utkání s TJ Slavoj Pacov "B".

Jiřice "A"-TJ Sokol Čejov 0:3 (Góly: 2x Tomáš Prokop, Lukáš Moravec)
Pro první přípravné utkání nastoupil Čejov v nedalekých Jiřicích i se dvěma novými posilami, Tomášem Prokopem, ještě nedávno klíčovým hráčem TJ Rovnost Budíkov, a Jiřím Rohovcem. První poločas byl spíše boj o střed hřiště, ve kterém více ze hry měli přeci jen domácí. Ti si vytvořili sice více šancí, ovšem bez gólového efektu. V druhém poločase se hrálo už jen na jednu bránu a to tu Jiřickou, což psotupem času přinášelo ovoce. Dvěma góly svůj gólový účet v Čejově otevřel Tomáš Prokop a jeden gól přidal útočník Lukáš Moravec.

TJ Sokol Čejov-AFC Humpolec "Dorost r. 1998" 7:1
Další částí přípravy byl turnaj v Budíkově, kde Čejov narazil v prvním kole na Humpolecký dorost ročník 1998. Soupeř, který po většinu utkání plnil spíše roli komparzu Čejovu posloužil hlavně pro zábavu a po jednoznačné výhře 7:1 Čejovští postoupili do finále proti domácímu Budíkovu.

TJ Rovnost Budíkov-TJ Sokol Čejov 3:4 (Góly Čejova: T. Pech, D. Vincenc, L. Moravec, T. Prokop)
I finálové utkání zastihlo Čejov v dobrém rozpoložení. Soupeř se ještě ani nestihl rozkoukat a po 20 minutách byl stav už 3:0 pro hosty z Čejova. Do konce pločasu se Budíkovu podařilo alespoň snížit na 1:3. Po změně stran byla hra vyrovnaná se spoustou nepřesností na obou stranách. Po chvíli se dostal k míči útočník Budíkova Zdeněk Kratochvíl, mimochodem nová posila právě z Čejova, a z vápna poslal míč do šibenice Čejovské brány. Pár minut před koncem utkání využil Čejov povedené kombinace a zvýšil rozdíl znovu na dvougólový, 2:4. S blížícím se koncem se na hřišti začaly projevovat čím dál tím více emoce na obou stranách. Po pádu jednoho z hráčů Budíkova ve vápně se pískala penalta, kterou Budíkov s přehledem proměnil a stanovil konečnou podobu skóre na 3:4. Čejov se tak stal vítězem Budíkovského turnaje a mimo jiné předvedl ve své sestavě i novou posilu, z Jiřic příchozího Davida Vincence.

TJ Sokol Čejov-TJ Rovnost Budíkov 10:1
Poslední přípravné utkání se odehrálo v Čejově, valnou vypovídací hodnotu však zřejmě nemá. Budíkov vyrazil do Čejova spíše na výlet, než na fotbalové utkání, jen v osmi lidech. Čejovští jim vypůjčili 3 ze svých hráčů, přesto bylo utkání více než jednoznačné. Výsledek 10:1 mluví za vše.


Jak již bylo zmíněno, reporty z přípravných utkání poskytl Patrik Pech. Pokud máte i Vy chuť podělit se s ostatními o přípravná utkání svého klubu nastupujícího od nové sezóny v Poutník lize, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu: lukas.novotny@fotbalunas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou