SK Horní Cerekev: Příprava na Poutník ligu

0

Fotbalisté Horní Cerekve se po sestupu z I.B třídy chystají na mistrovské boje v nejvyšší okresní soutěži. Staronový účastník Poutník ligy odehrál tři přípravná utkání, která skončila shodně remízou. V klubu tak rozhodně nezaháleli, naopak v přípravných utkáních Horní Cerekev čelila soupeřům, kteří svou kvalitou Poutník ligu přeci jen převyšují a svými vyrovnanými výsledky dokázali, že ačkoliv do soutěže sestoupili s nelichotivou bilancí, tak na novou sezónu jsou dobře připraveni. Ostatně o tom jak na tom SK Horní Cerekev skutečně je, napoví hned první utkání, kdy na svém hřišti přivítají druhého sestupujícího TJ Spartak Počátky.

TJ Antonínův Důl – SK Horní Cerekev 3:3 (Branky HC: Havel, Filsoch, Serbus)

Domácí nováček I.B třídy měl po celý zápas více ze hry a dostal se brzy do vedení. Cerekvičtí ale bojovali a díky výborné produktivitě dokázali vývoj zápasu otočit. Domácí borci se zkušenostmi z KP i divize v závěru dosáhli alespoň na remízu.

 

SK Horní Cerekev – Start Nový Rychnov 0:0

Souboj týmů, které si vyměnily své místo v soutěžích, byl od začátku bojovný. Domácí si vytvořili více šancí do přestávky, hosté zase hrozili spíše po změně stran. Gólů se ale diváci nedočkali.

 

FK Pelhřimov (st. dorost) – SK Horní Cerekev 1:1 (Branky: Zajíček – Staněk)

 V úmorném vedru a improvizované sestavě poměřili hráči SK síly s pelhřimovskými mladíky. Ti otevřeli skóre již v 6. minutě Zajíčkem. I v dalším průběhu podle očekávání lépe kombinovali, ale chyběla jim finální přihrávka a důrazné zakončení. V závěru se prosadili i Cerekvičtí. Serbus nejprve nevyužil samostatný nájezd, následně ale svou chybu napravil, když v 80. min. uličkou vybídl ke skórování Staňka a ten se nemýlil.



Reporty z přípravných utkání klubu SK Horní Cerekev poskytl Radek Žižka. Pokud máte i Vy chuť podělit se s ostatními o přípravná utkání svého klubu nastupujícího od nové sezóny v Poutník lize, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím e-mailu: lukas.novotny@fotbalunas.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou