Je rozhodnuto, hráčem kola se stal obránce Klinka

0

Diváci měli možnost pro svého favorita z ideální jedenáctky kola hlasovat od pondělního poledne do úterní půlnoci. Dozajista to nebylo snadné rozhodování, fanoušci měli na výběr z mnoha kvalitních hráčů a jejich výkonů, které o víkendu předvedli. Divákům se však v osmnáctém kole zalíbil nejvíce obránce Jakub Klinka ze Sokolu Stráž. Jeho největšími pronásledovateli byli René Táborek a Luboš Ondřich, kteří si od diváků vysloužili shodný počet hlasů.

Vítěz naší ankety v osmnáctém kole zvítězil před druhým a třetím s poměrně kvalitním náskokem a nemůžeme říci, že to nebylo zaslouženě. Jakub Klinka (Sokol Stráž) ze sebe vydal proti Zadnímu Chodovu skvělý defenzivní výkon a po půli se navíc i blýskl jedním zásahem do soupeřovy sítě. V podání tohoto obránce to byl velmi vydařený zápas, který přinesl jemu týmu nejen tříbodový zisk, ale samotnému hráči také vítězství v našem hlasování. Hráči osmnáctému kola jste zaslali 37% ze všech Vašich hlasů.

 

Na druhém místě se umístili hned dva hráči, kteří na svém kontě měli, po uzávěrce hlasování, shodných 23% z Vašich hlasů. Prvním z nich je René Táborek (Sokol Trpísty), trpístský kapitán. Ten se na naší výsledkové listině neobjevuje poprvé. V minulém kole se totiž umístil na krásném třetím místě, což pouze potvrzuje jeho skvělou formu a důležitou roli v sestavě Trpíst. Pokud to takto půjde dál, v příštím kole by měl René celou anketu ovládnout, avšak něpředbíhejme. Tentokrát si fotbalista předposledního celku tabulky vysloužil své hlasy za perfektní výkon na hřišti Částkova, kde skvěle dirigoval tempo ze středu zálohy a navíc sám vsítil jednu ze čtyř branek, které Sokolu nakonec k vítězství o fous stačily.

 

Druhým z nich je Luboš Ondřich (Sokol Stráž), hráč ze stejného týmu, jako vítíěz ankety. Tento hráč se na vítězství Stráže podílel dvěma góly. Nejprve skóre ve čtvrté minutě otevřel a v devadesáté minutě zase uzavřel, když upravil na konečných 5:3. To skvěle popisuje jeho nasazení. Hrál naplno od začátku do konce, nevypustil jediný souboj a aktivně se podílel i na dalších brankách. A za své sebeobětování ve prostěch týmu si zaslouženě na svou stranu strhl náklonost mnoha čtenářů.  

 

Všem výhercům ještě jednou gratulujeme!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou