MSFL: Hráčem 22.kola se stal další hráč SK Líšeň Milan Halaška

0

V 22.kole MSFL dali dva hráči hattrick a rozdali si to i v těsném souboji o hráče kola. Nakonec zvítězil s 27% všech hlasů Milan Halaška z Líšně před Martinem Neubertem z Kroměříže za 24% hlasů. Na třetím místě skončil se 13% Ladislav Nevřala také z Hanácké Slavie Kroměříž.

Tentokrát se v sestavě 22.kola MSFL objevili tito hráči: 

Hlaváč (Hlučín) - Nevřala (Kroměříž), Swiech (Zábřeh), Heinik (Hlučín) - Urban (Orlová), Ševčík P. (Sigma), Paděra (Břeclav), Panák (Orlová) - Krč (Uničov), Neubert (Kroměříž), Halaška (Líšeň)

Hlasováním fanoušků se stal hráčem kola střelec hattricku proti Třebíči Milan Halaška z SK Líšeň, další třígólový střelec z minulého kola Martin Neubert z Kroměříže, který rozhodl o výhře svého mužstva ve Zlíně, skončil těsně druhý a na třetím místě skončil jeho spoluhráč Ladislav Nevřala, který se také podílel na vysoké výhře proti mladým ševcům.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou