V sestavách roku se hraje o týmové a individuální ceny v hodnotě 25 tisíc korun

0

Hlasovaní o nejlepšího hráče roku nabralo hned od samotného začátku pořádné obrátky. Partneři Teamstore.cz a AMJ Corporation vítězům připravili opravdu lákavé ceny, kterými pořádně přitopí pod již rozpáleným kotlem. Vedle tradičních individuálních cen se v klubu výherce objeví i třeba jedna z fotbalových hvězd.

Od začátku července v soutěžích po celé fotbalové republice posílají fanoušci svým oblíbencům hlasy a snaží se je dotlačit k titulu Hráč roku. Ti nejlepší mají šanci zabojovat o ceny v hodnotě 25 tisíc korun pro sebe a pro svůj tým. Všem nominovaným doporučujeme zkontrolovat, jestli splňují podmínky pro účast v TOP 11.

 

Generálním partnerem ankety hráč roku se stala společnost TEAMSTORE, která je oficiálním distributorem produktů Nike, Under Armour, Adidas, Puma a nově také Klimatex. TEAMSTORE do ankety věnuje vouchery na odběr zboží pro první tři vylosované.

 

Dalším partnerem ankety je společnost AMJ Corporation, která uspořádá tréninkovou jednotku projektu „Trénuj jako hvězda“ v klubu výherce až pro 25 dětí. Pro klub je to exkluzivní šance, jak podpořit správný fotbalový vývoj pro ty nejmenší členy. V neposlední řadě je to přínosné i pro vedocí mládeže, kteří mají šanci okoukat zajímavé tréninkové metody.    

 

Kdo jsou generální partneři ankety?

Společnost TEAMSTORE vznikla v roce 2009 a ve stejném roce se stala i oficiálním distributorem značky Nike, která je ve výrobě sportovního zboží již řadu let jedničkou na trhu.

Od začátku působení nedělají rozdíly mezi tím, jestli je zákazníkem jednotlivec, prvoligový fotbalový tým či ten z okresní soutěže. Pro všechny své zákazníky se snaží najít ty nejlepší možné podmínky a zajistit jim prvotřídní servis. A že se to TEAMSTORE daří, dokazují bohaté reference. Mezi spokojené zákazníky patří jednotlivci i desítky sportovních týmů, kterým už osm let TEAMSTORE dodává kompletní vybavení a sportovní oblečení světových značek. 

 

AMJ Corporation zajišťuje komplexní služby pro sportovce. Mimo projektů zaměřených na fotbalový rozvoj mládeže, nabízí zajišťování komplexní lékařské péče pro sportovce, servis z oblasti preventivních zdravotních prohlídek, sportovního vybavení a pořádáním individuálních tréninků.

Mezi další služby v portfoliu AMJ Corporation patří i zprostředkování sportovních stipendií na zahraničních univerzitách, sportovní psychologie a organizování sportovních akcí po celé ČR. V neposlední řadě AMJ Corporation zajišťuje také profesionální správu finančních portfólií, pojištění pro amatérské i profesionální sportovce a pojištění pro sportovní kluby. V rámci sportovních akcí pořádá fotbalové školy Lukáše Váchy a Václava Kadlece pro děti od 6 do 15 let a je autorem známého projektu Trénuj jako hvězda, který je zaměřen na individuální fotbalové tréninky pro děti.

 

Nezapomeňte na pravidla a podmínky ankety 

Do slosování o ceny se dostane jedenáct vítězů jednotlivých sestav, kteří nasbírají nejvíce hlasů. Tím se vytvoří tzv. „TOP 11“, kde se povinně objeví minimálně jeden brankář. Podmínkou je, aby svou sestavu vyhrál. 

 

Pro účast v TOP 11 nestačí ale jen svou soutěž vyhrát.  Hráč musí být registrován na portálu fotbalunas.cz a mít zažádáno o roli „Hráč“ nejpozději do 31. 7. 2017.

 

Dále musí mít klub, za který hráč hraje, registrovaného minimálně jednoho zpravodaje, který s portálem bude pro novou sezonu aktivně spolupracovat a jednoho fotografa - rovněž do 31. 7. 2017 

 

Fotbal je kolektivní sport, proto je potřeba, aby hráč dohlédl ve svém klubu, že je někdo s rolí „zpravodaj“ a „fotograf“ registrovaný na portálu fotbalunas.cz. Pokud se to ověřit nepodaří, nezbývá než vzít hlavní roli na sebe, tak jak to ty největší hvězdy ve fotbale dělají.

Pokud nebudou zde uvedené podmínky splněny, do TOP 11 postupuje další hráč v pořadí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou