Rozlosování ročníku 2017/2018 Poutník ligy

0

Tak i naše královská soutěž se konečně dočkala svého losu pro nadcházející sezónu 2017/2018. Podle očekávání bude mít stejně jako loni 14 klubů. Z I.B třídy sestoupily celky Horní Cerekve a Počátek, které se hned v prvním kole utkají ve vzájemném utkání na půdě prvně jmenovaného klubu. Jedinným týmem, který ze III. třídy postoupil mezi elitu je Lukavec. Ten na úvod čeká nezáviděníhodná mise v Obratani. Začíná se 12.srpna, kdy slavnostní zahájení nového ročníku ve 14:00 obstará duel Plačkov-Ústrašín a v průběhu soboty a neděle budou následovat další zápasy prvotřídní kvality. Naopak poslední kolo je naplánováno na 23.-24. června 2018.

Pro pohodlí nejen svoje, ale i to vaše přidávám namísto přepisování celého losu odkaz na stránky fotbal.cz, kde si můžete přehledně prolistovat zápasy nejen celé soutěže, ale i jednotlivých celků.
https://souteze.fotbal.cz/turnaje/zapas/5f1ef17c-8687-413d-829f-9d073140e576


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou