Hráčem 18. kola se stává Ladislav Dvořák

0

 Vítězný Ladislav Dvořák především nastupuje na pozici záložníka, ale proti Hornímu Štěpánovu musel zaskočit na pozici stopera. Výrazně přispěl k překvapivému zisku jednoho bodu za prohru po pokutových kopech 1:0. Tuhý boj byl sveden o druhé místo, kdy Lukáš Král těsně porazil Lubomíra Kluse. Mezi tři nejlepší hráče se překvapivě nedostal žádný střelec branky v 18. kole.

Nejlepší tři hráči 18. kola:

1. Ladislav Dvořák - Kralice "B" (34%)

2. Lukáš Král - Nezamyslice (17%)

3. Lubomír Klus - Smržice (16%)

 

Ladislav Dvořák vyhrál hlasování s velmi slušným náskokem, podařilo se mu získat dvakrát více hlasů než druhý Lukáš Král. Celkově získal 34% všech hlasů a může se pyšnit tiulem hráč 18. kola. Na druhém místě skončil Lukáš Král, stejně jako Ladislav Dvořák nastoupil v 18. kole na pozici stopera. Podařilo se mu přispět k těsné výhře Nezamyslic ve Zdětíně 0:1. Skvěle četl hru a neprohrával souboje. Celkově si připsal 17% hlasů. Na třetím místě skončil střední záložník Smržic Lubomír Klus, který byl klíčovým hráčem svého týmu, ale jeho výkon nepomohl Smržicím k bodům. Jeho tým prohrál v Držovicích 4:1. Celkově Lubomír Klus získal 16% hlasů. Lubomír Klus měl o pouhé tři hlasy méně než Lukáš Král.

Již další týden od pondělí do úterní půlnoci můžete opět hlasovat o hráče 19. kola. Hlasovat se může z jedné IP adresy každou hodinu.

Rozhovor s nejlepším hráčem 17. kola můžete očekávat ve čtvrtek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou