Velkým překvapením čtrnáctého kola IV. Třídy Přeloučsko se stala TJ Polaban Labská Chrčice.

0

Velké překvapení se zrodilo v nedělním utkání IV. Třídy Přeloučska, kde favorit zápasu Sokol Újezd B podlehl outsiderovi ze dna tabulky Labské Chrčici 3:2. Pro Labskou Chrčici to byly první body v této sezóně po třinácti porážkách a tak mohla slavit, že tato sezóna pro ně neskončí s nulou. 

V neděli 19.4.2015 se stal malý zázrak ve IV. Tříde Přeloučska, kde TJ Polaban Labská Chrčice porazila favorita zápasu Sokol Újezd B 3:2. Někomu se to může zdát divné proč jednu výhru nazývat hned zázrak, to se přece stává, že favorit podlehne slabšímu soupeři. Háček je v tom, že Labská Chrčice čekala na své první body právě až do tohoto data, kdy díky tomuto vítězství zlomila svoji šňůru porážek, která ničila již třináct zápasů. Proto jsme neváhali a vytvořili jsme pro Vás rozhovor s Tomášem Morávkem, který nám odpověděl na pár otázek.

 

Jaký to byl pocit, získat doma první body v této sezóně?

Pocit to byl skvělý. Přišlo asi sto diváků, tak jsem rád, že jsme je potěšili.

 

Mohl by jste nám říct pár vět o tom, jak se vám podařilo vyhrát?

Povedlo se nám dát tři rychlé góly do 20. minuty na které soupeř dokázal do první půle odpovědět jedinou brankou. Druhou půli jsme nezačali moc šťastně, dostali jsme další gól a už to bylo 3:2. Naštěstí hostující hráč viděl od rozhodčího červenou kartu, tak se nám tento výsledek podařilo do konce zápasu udržet.

Věřil jste, že proti tomuto soupeři se Vám podaří zlomit vaší šňůru porážek?

Já osobně jsem v to doufal, protože ve stejný den hrál Újezd A také zápas a my se sešli v plné sestavě, tak jsem v to věřil.

 

Slavili jste s hráči tuto první výhru?

Ano, v kabině jsme si pořádně zakřičeli a pak se přesunuli do místní hospody, kde všichni koukali na hokej.

 

Myslíte, že po této výhře se Vám podaří získat i další body?

Byl bych rád, kdyby jsme po této výhře ještě nějaký ten bod získali. V neděli jedeme do TJ Sokol Zdechovice, kde si myslím, že by jsme mohli získat aspoň ten bod.

 

Jak moc Vás to štvalo, že jste jen prohrávali?

Tak štvalo nás to hodně, že jsme stále jen prohrávali.  Každý tým se nám posmíval, dokonce i v práci si ze mě dělali srandu, kdy konečně vyhrajeme, tak jsem rád, že se nám povedlo vyhrát. 

 

 

Mockrát děkuji za rozhovor a ať se Vám daří v dalších utkání.

 

 

Autor: Daniel Teplý


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou