Diváky pobavil fotbálek hvězd. Za karlovarskou Slavii nastoupila proti Kollerovi a spol. i hejtmanka Karlovarského kraje!

0

Páteční odpoledne zpestřil Karlovým Varům žijícím probíhajícím filmovým festivalemosmý ročník malého exhibičního fotbalového turnaje pro tři týmy. Výtěžek z celé akce putoval do rukou dětského centra Žirafa. Na útulné hřiště ve Dvorech dorazil jako každý rok tým Realu Top Praha, složený z různých celebrit a fotbalových hvězd. Proti nim nastoupil také výběr bývalé karlovarské Slavie a výběr Karlových Varů. Z konečného vítězství se nakonec mohli radovat hráči Realu Top Praha.

Nad dvorským hřištěm se již časně ráno roztrhala všechna mračna a celé okolí ovládlo slunečné počasí. Vše bylo skvěle připraveno. Akce byla zahájena chvíli po čtvrté hodině a krátce na to už se na hřišti vše schylovalo k slavnostnímu výkopu, který provedl novinář a dokumentarista Otakar Černý, a následně již prvnímu zápasu. Každý ze tří duelů se hrál jen na jeden poločas, který trval třicet minut. Po skončení celého turnaje si pak diváci mohli užívat autogramiády vítězného mužstva při hudebním doprovodu skupiny Fryzur. Vylosovaní diváci si navíc mohli už během turnaje vyzvednout také některé malé ceny.

Do zápasu zasáhlo mnoho zajímavých osobností a kvalitních fotbalistů z různých soutěží. Velkým tahákem byl především Jakub “Lavi“ Štáfek. Ten sice nejprve diváky zklamal, když se na hřiště přibelhal jako zraněný s tím, že se bude muset spokojit jen s rolí trenéra. Nakonec ale na hřiště přeci jen ke konci druhého zápasu bosý vběhl a dokonce obstaral branku, která rozhodla o celkovém vítězství jeho týmu. Do celé akce se navíc zapojila také hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová, tentokrát nejen jako divák, ale jako hráč. Na hřiště naskočila v útoku výběru bývalé Slavie Karlovy Vary.

Sestavy:
Real Top Praha: Milan Herco – Kamil Střihavka, Josef Němec, Karol Kisel, Jaromír Bosák, Vlastimil Vlášek, Alexander Smita, Ota Balage, Jakub Štáfek, Karel Diviš, Jan Koller, Ladislav Hampl, Marcel Geco, Tereza Krejčiříková, Tomáš Pešír, Leoš Noha

Karlovarský výběr: Stanislav Pavlíček - Jan Velkoborský, Aleš Jindra, Michal Vašák, František Žikeš, Daniel Kail, Ivo Ulich, Jiří Lang, Jan Drahoš, Radek Čížek, Milan Čižmár, Martin Žižka, Tomáš Kalán, Patrik Gedeon, Jaroslav Sladký, Tomáš Peček

Výběr bývalé Slavie Karlovy Vary: Michal Jung – František Dřížďal, Lukáš Mensator, David Fečo, Luboš Kornatovský, Martin Mašl, David Vácha, Maroš Klimpl, Aleš Sochor, Jana Vildumetzová, Roman Kalán, Marcel Harvánek, Ladislav Matula, Jan Vanke, Karel Bláha, Karel Tichota

Výsledky zápasů:

Real Top Praha – Karlovarský výběr 2:2
20. Karol Kisel, 28. Jan Koller – 15. Ivo Ulich, 22. Radek Čížek

Slavia Karlovy Vary – Real Top Praha 3:4
9. Aleš Sochor, 14. Jan Vanke, 30. Karel Bláha – 8. Karol Kisel, 11. Tomáš Pešír, 20. Marcel Geco, 28. Jakub Štáfek

Karlovarský výběr – Slavia Karlovy Vary 3:2
10. Ivoš Ulich, 14. Milan Čižmár, 23. Radek Čížek2. František Dřížďal, 6. Aleš Sochor

Konečné pořadí:
1. Real Top Praha – 4 b. (6:5)
2. Karlovarský výběr – 4 b. (5:4)
3. Slavia Karlovy Vary – 0b (5:7)

 

Ohlasy k turnaji:
Leoš Noha alias Áda Větvička (Real Top Praha):
Bylo to parádní. Vyhecované a velmi těžké. Počasí to sice hodně ztěžovalo, ale táhli nás fanoušci, hlavně tedy pěkné fanynky. Vše dopadlo dobře, důležité je, že se nikdo nezranil. Sám jsem si sice příliš nezahrál, na hřiště jsem vběhl vždy jen, aby si spoluhráči trochu odfrkli (smích), a pak zase zpět na střídačku. Vracím se sem velmi rád každý rok a i dnes jsem si to parádně užil, doufám, že se za rok sejdeme zase.

Lukáš Mensator (Slavia Karlovy Vary): Takových akcí jedině více, nikdy jich není dost. Vždyť je to pro dobro věci. Jsem rád, že jsme se tady takhle sešli, ale všichni víme, že to nebylo ani tak o tom fotbale. Šlo o to, abychom se tu potkali, užili si to spolu a dobře se pobavili. Po turnaji snad i trochu poseděli. Já osobně jsem si to moc užil, s míčem jsem se sice tolikrát nepotkal, ale je radost na ty kluky, kteří to stále mají v noze, koukat, jak si s balónem rozumí a co všechno s ním dokážou. Myslím, že i diváci si to museli výborně užít a jsem rád, že dorazili v tak hojném počtu. Snad na to navážeme i příští rok.

 

ROZHOVOR S LEOŠEM NOHOU NAJDETE ZDE

 

VIDEO: 

 

AUTOR: Daniel Kot


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou