Shrnutí, 6. kolo - Královéhradecký kraj - I.B třída - skupina E. První body pro Hronov, Dolní Kalná stále na nule.

0

Tabulkově jsou vysněnému postupu do I.A třídy nejblíže Kobylice, které si snadno poradily s Kopidlnem. Na druhé místo se posunuly Nepolisy, které dokázaly porazit doposud suverénní Miletín. Hronov si připsal první výhru a se skóre 3:21 poskočil na sedmé místo. Dolní Kalná stále čeká na první bodový zisk.

I.B třída - skupina E se vyznačuje vysokým průměrem vstřelených branek na kolo. Tato statistika se potvrdila i v tomto kole. V každém zápase padlo průměrně 3,25 gólů, což značí atraktivnost duelů. Zároveň se hned tři brankáři mohou pyšnit čistým kontem. Specialistou na čistá konta je Jiří Holý z FC Spartak Kobylice, ten si v pěti odchytaných zápasech připsal tři čisté konta!

 

Hattrickem se v zápase s Miletínem blýskl hráč TJ Sokol Nepolisy, Lukáš Pánek. Ten je se šesti góly na čele tabulky střelců. 

Tabulka střelců:
1.     L.Pánek      -   Nepolisy     - 6. gólů
2.-3. J.Němček    -  Miletín        - 5. gólů
2.-3. T.Havlíček   -  Kobylice     - 5. gólů
4.     M.Jandík     -   Police        - 4. góly
5.-8. B.Hradecký -  Žačléř        - 3. góly
5.-8. P.Ondráško -  Žačléř        - 3. góly
5.-8. O.Brett       -  Kopidlno     - 3. góly
5.-8. T.Klaban     -  Kopidlno     - 3. góly

 

Můžeme se těšit na gólové hody i v příštím kole? O tom můžeme pouze debatovat. Sezóna se nám pomalu blíží do své poloviny a každý zápas je důležitý. O postup může stále ještě zabojovat několik týmů. Proto se můžeme těšit na další atraktivní souboje a skvělé výkony brankářů. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou