Tip experta: Kosmonoský Petr Polanka, který na jaře hostuje v Čejeticích, si tipl výsledky 18. kola okresního přeboru Mladoboleslavska

0

Mladoboleslavsko - Na podzim byl Petr Polanka ještě na soupisce Kosmonos, ale na jaře zvolil hostování v Čechii Čejetice. Útočník, který mimojiné působí i v druholigovém futsalovém klubu FC Malibu Mladá Boleslav si tipl výsledky osmnáctého kola okresního přeboru.

Čejetice - Kosořice: 1

Čejetice na jaře ještě neprohrály, a to měly za soupeře mužstva z popředí tabulky. Naposledy deklasovaly Krnsko na jeho hřišti. Naopak Kosořice zaváhaly doma s Bělou. Věřím proto v těsnou výhru Čejetic.

 

AKUMA MB - Krnsko "A": 1

Akuma je v kritické situaci. Pokud chce pomýšlet na záchranu, musí toto domácí utkání zvládnout.

 

K.Hlavno - MSK "B": 0

I když se letos Hlavnu nedaří, umí být doma hodně nepříjemné. Hradiště se ke konci podzimu zvedlo a v dobrých výkonech pokračuje i na jaře. Vychází mi z toho kříž.

 

Bezno "A"-Benátky "B": 1

Benátky jsou jasně fotbalovější a myslím si, že nic než tři body by pro ně v tomto utkání byly zklamáním.

 

Kosmonosy "A"-Dlouhá Lhota "B": 1

"Neformální mistr" okresního přeboru už z podzimu, dá se říci, na jaře hledá formu. Zatímco na podzim ztratil pouze za jednu remízu, na jaře ve třech zápasech už dvakrát ztratil za dvě remízy. Rezerva Dlouhé Lhoty může obrat o body kohokoliv, ale přesto si myslím, že si Kosmonosy připíší první jarní domácí výhru, i když těsnou.

 

Židněves-K.Vrutice "A": 1

Dá se čekat bojovné utkání s vítězným koncem pro domácí.

 

Bělá "A" - PŘEDMĚŘICE: 1

Bělá už potřebuje body jako sůl a myslím, že v tomto zápas se už chytí.Bude tedy bodovat naplno.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou