Tipliga na fotbalunas.cz - sledujte v žebříčku, jak si vedete v porovnání s ostatními!

0

Na fotbalunas.cz/tip-liga najdete nově pořadí tipérů, kteří na podzim jako registrovaní čtenáři poslali své odhady na některé ze zápasů. Žebříček si můžete třídit podle soutěže, okresu či kraje, seřadit výsledky můžete například podle úspěšnosti tipů či celkového počtu bodů. Tak co, jak si vedete? A pokud jste ještě netipovali, zapojte se na jaře a ukažte všem, jak se vyznáte!

Tipovat můžete v každém hracím kole v kolika soutěžích jen chcete. Své tipy navíc můžete doprovodit komentářem a sdělit, proč věříte právě tomuto týmu, nebo kdo se podle vás o víkendu zaručeně trefí.

 

 

Některé ze soutěží se rozjíždí už nyní, tipujte tak v ČFLDivizi ADivizi BDivizi C nebo třeba v plzeňském Krajském přeboru.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou