Tip Experta - 14. kolo: Jsme doma, je potřeba bodovat, zní z úst Jana Petříka, jenž hádá výsledky

0

K Á J O V - Na víkendovém plánu je 14. kolo okresního přeboru na Českokrumlovsku a naše v pořadí druhá tipovačka. Tentokrát se role v Tipu Experta zhostil náš informátor z TJ Sokol Kájov, Mgr. Jan Petřík. Ten věří svému celku na domácí půdě proti poslednímu soupeři z tabulky a zároveň nevěří v čistou tříbodovou výhru jediného hostujícího mužstva. A jak se mu bude dařit? To se dozvíte po odehrání všech vzájemných zápasů v nadcházejícím kole. Výsledky vám samozřejmě včetně reportáží o zápasech přinese náš portál.

 

Nová Ves / Brloh "B" - Frymburk "B" | TIP: 1 - výhra domácích
Nová Ves bude chtít napravit kontumační prohru, střelec Ďurica bude na domácím malém hřišti k neudržení. Venca Tomka s ním plno soubojů vyhraje, ale domácí si připíší tři body.


Dolní Dvořiště - Chvalšiny | TIP: 0 - nerozhodný stav
Chvalšiny jsou ve formě, na jaře zatím neztratily ani bod. V Dolním Dvořišti však chytá Patrik Trenčanský, který jen tak góla v této soutěži nedostane.

Kájov - Přídolí "A" | TIP: 1 - výhra domácích
Jsme doma, je potřeba bodovat. Máme nějaké absence, ale věřím, že už bude k dispozici náš mozek Zdeněk Šváb a univerzál Pepa Baláž.

 

Velešín "B" - Zlatá Koruna | TIP: 1 - výhra domácích
Velešín nabušený pendly, kteří si chtějí za béčko zastřílet doma už s nikým neprohraje.

FC Vltava - Vyšši Brod "A" | TIP: 0 - nerozhodný stav
Lipenské derby skončí remízou, obrany obou týmů budou o poznání lepší, než jejich útoky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou