Třetiligoví fotbalisté 1.HFK Olomouc zahájili zimní přípravu

0

S trenérem Vlastimilem Paličkou vyrazí HFK do druhé části sezóny.

Třetiligoví fotbalisté 1.HFK Olomouc zahájili zimní přípravu trochu netradičně v neděli 14.1.2017. Na prvním tréninku v Holici přivítalo vedení klubu také nový realizační tým, a to ve složení - hlavní trenér pan Vlastimil Palička, o kterém jsme informovali už dříve (v roli hlavního trenéra už u holického A týmu působil v minulém ročníku, kdy zachránil tým před sestupem v posledních čtyrech kolech). Novinkou na pozici asistenta trenéra je angažování Martina Drabiščáka. Nového člena realizačního týmu si vybral trenér Vlastimil Palička sám, a to především díky dlouhotrvající spolupráci u jiného družstva. "S Martinem už spolupracuji delší dobu, je to výborný kluk, hlavně charakterově, pro fotbal je zapálený, rozumí mu a věřím, že bude velkým přínosem pro celý tým", doplnil trenér Palička na adresu nového asistenta.

Na úvodním tréninku měl realiazční tým k dispozici 16 hráčů, další tři hráči se omluvili ze zdravotních důvodů. V kádru už po skončení podzimní části nepůsobí záložník Jiří Bernard, který si hledá nové angažmá a útočník Oldřich Kostorek, který se přestěhoval za prací do Prahy. Otazník také visí u jednoho hráče, který se bez omluvení nedostavil na úvodní trénink. "Je to zvláštní, když se Vám hráč neomluví a ani nebere telefon", podotkl výkonný ředitel klubu Miroslav Derco.

Co se týče nových posil, tak vedení klubu usilovně pracuje na příchodu několika hráčů, kteří by měli hlavně zkvalitnit ofenzivní sílu týmu. Sportovní ředitel klubu pan RNDr. Stanislav Koutný sdělil, že na zkoušku přijde několik hráčů. "Chtěli bychom přivést posily do všech řad a především do útoku. Tam nám na podzim scházela kvalita a zkušenosti. Hráče máme vytipované, nyní je vše ve fázi vyjednávání. Věřím, že se nám podaří s novým realizačním týmem vhodně doplnit a poskládat kádr, tak aby vše fungovalo".

Holický tým se bude připravovat převážně v domácích podmínkách, domácí přípravná utkání pak odehraje na umělé trávě Androva stadionu. Celkem to bude deset přípravných utkání.

Přehled přípravných utkání

29.01., 11:00,  SK Hranice - 1.HFK Olomouc (Hranice)

04.02., 10:15,  FC Nový Jičín - 1.HFK Olomouc (N. Jičín)

08.02., 17:30,  1.HFK Olomouc - Bruntál (Andrův stadion)

11.02., 12:00,  1.HFK Olomouc - SFC Opava „B" (Andrův stadion)

18.02., 10:00,  SK Sigma Olomouc „B" - 1.HFK Olomouc  (Andrův stadion)

22.02., 17:30,  1.HFK Olomouc - FK Kozlovice (Andrův stadion)

26.02., 12:30,  FC Vítkovice - 1.HFK Olomouc (Vítkovice)

04.03., 15:00,  1.HFK Olomouc - soupeř v jednání (Andrův stadion)

12.03., 10:30,  FC Viktoria Otrokovice - 1.HFK Olomouc (Otrokovice)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou