Lavi ukázal svou pravou tvář, nakopal dětem!

0

V sobotu 10. prosince 2016 pořádal rakovnický podnikatel Jan Loder druhý ročník charitativního turnaje Nakopeme dětem. Výtěžek z této akce jde na pomoc organizaci SOS Andělé. Turnaj proběhl za dohledu televizního štábu České televize, ale také za účasti týmu osobností Real Top Praha, fotbalovou radost tak rozdával David "Jarda Kužel" Novotný nebo Jakub „Julius Lavický“ Štáfek, známý ze seriálu Vyšehrad. 

Organizátor akce fotbalový turnaj čtyř týmů (Loex, Real Top Praha, A. R. okenní technika a Okresní sebranka) doplnil soutěžemi o zajímavé ceny. Moderátorské role se na výbornou zhostil populární český komentátor Jaromír Bosák. V turnaji nechyběla ani bohatá tombola, kde byly velmi zajímavé ceny.

 

Ač hlavním smyslem turnaje nebylo zvítězit v turnaji, ale vybrat co nejvíce na konto SOS Andělé, tak turnajem nejlépe prošel domácí tým Loex, který ovládl všechna svá utkání. Nejvíce Loex potrápil bývalý ligový kanonýr Luděk Zelenka v posledním zápase s Real Top Praha. Loex ale nakonec dramatickou přestřelku zvládl zásluhou Lukáše Roubíka, který se v tomto zápase prosadil čtyřikrát.

 

Tým osobností Real Top Praha, jehož dres oblékli David Novotný, Lukáš Zelenka, Luděk Zelenka, Jakub „Julius Lavický“ Štáfek, Jakub Štefek, Ota Balage, Vojta Nouzák, Alexander Smita, Ladislav Hampl, Jan Suchopárek a další, v turnaji obsadil celkové třetí místo, když podlehl Okresní sebrance a Loexu, ale dokázal jasně rozstřílet A. R. okenní techniku.

 

Druhé místo v turnaji obsadila Okresní sebranka, která až na utkání s Loexem ovládla obě dvě své utkání a poslední místo obsadil tým A. R. okenní technika. Nejlepším brankářem se stal Jakub Štefek z Realu Top Praha a nejlepším hráčem turnaje jeho spoluhráč David „Jarda Kužel“ Novotný. Střeleckou soutěž ovládl Lukáš Roubík z Loexu s pěti přesnými zásahy.

 

 

A na závěr to nejdůležitější. Celkově se Janu Loderovi podařila prostřednictvím charitativního turnaje vybrat pro SOS Andělé neuvěřitelná částka 215 351 Kč. 

 

Autor: Marek Tvrz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou