Smržice: Záložník Lubomír Klus pevně věří v záchranu.

0

Záložník Lubomír Klus hodnotí dosavadní účinkování z pohledu TJ Sokol Smržice.

Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se Lubomír Klus. Je mi 27 let a jsem rodák z Prostějova. S fotbalem jsem začínal v Mostkovicích v žáčcích. Poté následoval přechod do dorostu, kde jsem toho ale moc nenahrál, protože jsem měl problémy s kolenem. Téměř 4 roky jsem aktivně fotbal nehrál vůbec. Pak přišla nabídka od kamaráda zkusit to v týmu Smržic, kde působím doteď.

Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Moc jich není. Za zmínku stojí snad jen postup Smržic ze 3. třídy do Okresního přeboru.

Jak hodnotíš působení svého týmu v podzimní části?

Nijak růžově!!! V tabulce se nacházíme na 11. místě s 15 body. Moc se nám nedařilo, ale věřím, že se to na jaře zlepší, posbíráme nějaké body a nebudeme mít problémy se záchranou.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Nerad hodnotím své výkony. To je otázka spíše pro trenéra, ale určitě to mohlo být lepší.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Špička tabulky je docela vyrovnaná. Vedou ji Nezamyslice o bod před Vrahovicemi. V závěsu je Haná se ztrátou 5 bodů. Myslím si, že si postup pohlídají Nezamyslice a vrátí se zpět do 1.B třídy. Je to nejlepší soupeř, se kterým jsme hráli a odnesli jsme to pěkným výpraskem. A sestup? Pevně věřím, že se tomu vyhnou Smržice. Nepřeju ho nikomu, ale kdybych si měl tipnout, tak bych černého Petra viděl v B-týmu Kralic.

Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

Zimní přípravu jsme začali docela pozdě, až na konci února. Trénujeme společně s dorostem, kde je spousta šikovných kluků, kteří pravidelně nastupují i za muže, a vlastně nám pomáhají vůbec poskládat jedenáctku, protože je nás málo. Scházíme se 3x týdně. Doufám, že se nám podaří hned zkraje jarní části posbírat nějaké body a nabrat sebevědomí do dalších bojů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou