FOTOGALERIE: Sparťanky ve třetím kole poháru rozstřílely rakovnické fotbalistky

0

Pražanky bezezbytku naplnily roli velkých favoritek a jdou v poháru dále. Líbí se vám ženský fotbal? Na fotbalunas.cz se mu zatím podrobně nevěnujeme, ale co není, může brzy být. Tentokrát přibližujeme utkání Sparty a Rakovníka díky fotografiím Antonína Vydry

Osmifinálový zápas poháru se stal jasnou záležitostí sparťanek. Ženy Rakovníka hrají druhou nejvyšší soutěž a jak se brzy ukázalo, špičkový celek z nejvyšší soutěže byl nad jejich síly. Sparta od úvodu dominovala a konečné skóre se nakonec zastavilo na číslicích 13:0 (po půli 7:0). Hattrick za Spartu dala hned trojice hráček - Mocová, Křivská a Bužková. I tak si ale rakovnické fotbalistky zápas užily a společné foto na závěr nemohlo chybět.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou