I letos vybereme ty, kteří zazářili - chystáme sestavy podzimu!

0

Po polovině sezóny a odehrané podzimní části opět připravíme v jednotlivých soutěžích ideální jedenáctky podzimu a právě vy budete moci svými hlasy rozhodnout, kterému hráči se vedlo nejvíce! Už brzy na fotbalunas.cz!

Měníme tvář českého fotbalu – to je naše motto od samého začátku portálu fotbalunas.cz, který jedinečným způsobem informuje o dění v nižších soutěžích. A už nedílným rysem této tváře jsou na fotbalunas.cz zveřejňované top jedenáctky jednotlivých kol či celé sezóny. Nyní za sebou máme úvodní část fotbalového ročníku 2016/2017 a naši redaktoři už za spolupráce se zástupci klubů dávají dohromady sestavy, které by ve svých soutěžích byly doslova neporazitelné. Brankáře s nejvíce čistými konty, velitele svých obran, krativní záložníky nebo neomylné střelce – právě ty vypíchneme v sestavách podzimu! A na vás, hlasujících, bude vybrat toho, kdo se bude pyšnit titulem Hráč podzimu!

 

Sestavy budou zveřejňovány od 1. prosince a hlasovat pro vašeho favorita bude možné až do 31. ledna 2017. Forma hlasování se od klasických sestav kol nijak nezmění – registrovaný uživatel bude moci hlasovat jednou za hodinu.  Nepřihlášený pak jednou denně.

 

Nebyly v sezóně ve vámi sledované soutěži na fotbalunas.cz zatím pravidelně zveřejňovány články a reportáže ze zápasů? Tak nám pomozte sestavit ideální jedenáctku podzimu vaší soutěže třeba právě vy – stačí nám poslat vaše tipy na info@fotbalunas.cz!

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou