O víkendu odstartuje nová sezona 2016/2017

0

20. srpna otevře oponu III. třída skupiny A. Po roce opustil soutěž sestupující nováček z Dolního Bukovska B, postupová radost pak propukla v kabině Týnského béčka. Ve IV. třídě se z postupu radovalo béčko Boršova, naopak z Okresu spadly týmy Loko ČB B a Borek. Do B skupiny III. třídy se pak přesunul Černý Dub.   

V novém ročníku 2016/2017 těžko hledat favorita. Pokud se budeme ohlížet na jarní výsledky ve III. třídě pak by se v horní polovině měly pohybovat týmy Mokrého, Úsilného a Dívčic. Posledně jmenovaný tým absolvoval v přípravě dva turnaje, kde měl za soupeře týmy, kterého hrají o dvě soutěže výš. Přesto si v obou případech připsal zasloužené vítězství. Zajímavé bude sledovat i sestupivší novice Loko ČB B a Borek, které nebudou chtít v soutěži paběrkovat a hrát druhé housle. Změny na trenérských postech proběhly u týmů Pištína a Žabovřesek. V Pištíně nahradil hrajícího trenéra Vávru, zkušený Jaroslav Hule. V Žabech nahradil Jana Tomáška, Pavel Kočer z Lipí, který tak dodá vzájemnému souboji mezi oběma sousedy ještě větší náboj. Nezapomeňte sledovat III. třídu skupiny A a hodnotit odehrané zápasy na našem portáel, určitě se bude na co dívat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou