42. ročník Memoriálu Ladislava Světela

0

FK Olympie pořádá tradiční memoriál Ladislava Světela. Letošní 42. ročník ale bude v něčem jiný. Letos bude barvy Olympie místo A-týmu reprezentovat týnská benfika, která si toto privilegium za postup do okresu jistě zaslouží.

Další účastníci turnaje jsou divácky rovněž atraktivní - Březnice, Temelínská pětatřicítka a Koloděje. Čeká nás přehlídka samých derby, hrací doba - semifinále a o třetí místo (2x30 min), finále (2x40 min).

Nenechte si tento memoriál ujít a uctěte s námi památku Ladislava Světela.

Béčko si zahraje na dalším turnaji - po triumfu v Kolodějích se mužstvo bratří Kličků představí na prestižním Memoriálu Ladislava Světela. "B-tým v minulé sezóně vykopal postup zpět do okresního přeboru, účast na Memoriálu tak má jako určitou formu odměny. Formát Memoriálu jsme chtěli po několika letech lehce pozměnit a toto je, myslím si, ideální řešení," objasňuje předseda FK Olympie Antonín Hudeček.

Soupeři béčka na Memoriálu budou také zbrusu noví účastníci tradičního klání: TJ Březnice (I.B třída), SK Koloděje (III. třída) a Temelínská "35".

Memoriál startuje v sobotu 6. srpna slavnostním zahájením ve 12:45.

"Chtěl bych pozvat všechny týnské fanoušky, aby se na Memoriál přišli podívat. Věřím, že si fotbaloví příznivci užijí na stadionu FK Olympie příjemnou sobotu. Netradiční obsazení by mohlo přinést zajímavá utkání, která budou diváky bavit. Memoriál Ladislava Světela každý rok symbolicky ohlašuje, že nová sezóna je za dveřmi, už se na ni všichni v Olympii těšíme," uzavírá předseda FK Olympie Antonín Hudeček.



zdroj.: olympietyn.webnode.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou