V generálce nastoupilo HFK proti Meziříčí, které vede bývalý hráč Hanáků Kovář

0

V posledním utkání, před ostrým startem nového ročníku Moravskoslezské fotbalové ligy, nastoupili svěřenci trenéra Jiřího Derca proti diviznímu týmu TJ Valašské Meziříčí, který převzal po Martinu Kotůlkovi Michal Kovář.

Trenér Jiří Derco ještě v tomto utkání nechal hrát všechny hráče, které měl k dispozici, aby si vyzkoušel možnosti kádru. V prvním poločase měla hra velmi rychlé tempo. Obě mužstva výborně technicky kombinala a předváděla hru, která určitě potěšila oko přítomného diváka.

Do vedení šli ve 12. minutě Holičtí, když Filip Rýdel vysokým presinkem získal míč. Kombinací na jeden dotek přešli Hanáci do vápna domácího týmu Valachů, kde se nejlépe orientoval Ondřej Pyclík a technickou střelou k tyči otevřel stav utkání 0:1.

Do poločasu měli svěřenci trenéra Jiřího Derca ještě několik slibných šancí, které ale Wolf, Pyclík, ani Buček nedokázali proměnit. 

A tak v závěru prvního poločasu přišla standardní situace domácího týmu a dobře zahraný míč skončil po teči hlavou jednoho z hráčů Valmezu v siti brankáře Muchy 1:1.

Po změně stran došlo k několikanásobnému střídání a tempo hry trochu ze strany HFK polevilo. Toho využili domácí v 64. minutě, kdy po chybě holické obrany hosté otočili stav utkání na 2:1.

Holičtí mohli vyrovnat po šancích Róberta Lalíka, Ondřeje Pyclíka nebo Tomáše Wolfa, ale ani jeden se z těchto hráčů neprosadil. Remízu pro Hanáky zajistil až v 83. minutě Oldřich Kostorek, který se zbavil na hranici velkého vápna obránce a technickou střelou k tyči uzavřel velmi kvalitní oboustranné utkání - 2:2.

TJ Valašské Meziříčí - 1.HFK Olomouc            2:2 (1:1)

Nadcházející víkend už nastoupí holičtí hráči k prvnímu mistrovskému utkání, a to v neděli 7.8.2016 od 10.30 hod. na půdě FC Viktorie Otrokovice.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou