Třetiligová HFK Olomouc představuje posily!

0

Na začátku přípravy jsme informovali o příchodu několika nových hráčů na testy. Jako první na zkoušce uspěli opavský záložník Luboš Horka a ex-ligový Filip Rýdel, které Vám dnes přiblížíme.

Do finální fáze se blíží také jednání s dalšími dvěma hráči - Ondřejem Pyclíkem a Jakubem Markem z FC Baníku Ostrava.

Další jednání jsou na programu v průběhu tohoto týdne a budeme o nich informovat později.

Profil hráče - Filip Rýdel

Přezdívka: Rydlos, národnost: Česká, narozen: 30.03.1984, výška: 183 cm, váha: 71 kg, hráčský post: záložník, příchází z: Rakouska, odehráno v lize: 153 utkání, vstřeleno v lize: 9 branek.

Charakteristika Filipa Rýdela - defenzivní fotbalista, který může nastupovat v záloze i v obraně, na sebe upozornil, když se dostal na ME 2007 do 21 let. S fotbalem začínal v Olomouci, do ligového kádru ho vytáhli v lednu 2005. V létě 2008 odešel na hostování do Karviné a v lednu 2009 do Zlína. Po návratu však v Olomouci nezůstal a zamířil na přestup do Plzně. Od léta 2010 hrál rok za Brno, pak přestoupil do Českých Budějovic. Začátkem roku 2014 přestoupil do střížkovských Bohemians. Poslední angažmá bylo v Rakousku.

Profil hráče - Luboš Horka

Přezdívka: Hory, národnost: Česká, narozen: 12.7.1988, výška: 182 cm, váha: 71 kg, hráčský post: obránce, záložník, příchází z: SFC Opava.

Charakteristika Luboše Horky - rodák z Bruntálu, univerzál, který nastupuje na postu defenzivního záložníka nebo obránce. S fotbalem začal v klubu TJ Spartak Dvorce. Poté přestoupil v roce 2003 do Opavy, kde strávil 10 let svého angažmá, když v roce 2013 odešel na půlroční hostování do Uničova. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou