Sokol Určice "B": hráč Erik Dreksler hodnotí sezónu zatím za vydařenou

0

Určická rezerva se po polovině soutěže nachází prozatím na pátém místě. Na pár otázek jsme se zeptali mladého záložníka Erika Drekslera.

Mohl by ses představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se Erik Dreksler a bydlím v Kelčicích. Jelikož tady nemáme svůj vlastní fotbalový tým, tak jsem od mala hrával za Otaslavice, protože jsem tam chodil na základní školu. V dorostech jsem se přesunul do Určic, kde už teď hraji třetí sezónu za B-tým.

Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Jednu sezónu jsme v Otaslavicích vyhráli soutěž žáků, ale možná můj „top moment“ byl, když jsme s dorosty vyhráli turnaj, který se konal v Prostějově na umělce, a nechali jsme za sebou týmy, jako byly SK Prostějov U17 nebo Čechovice, které hrály vyšší soutěže.

Jak hodnotíš působení svého týmu v podzimní části?

Myslím si, že vzhledem k tomu, jakou máme smůlu na zranění, tak jsme nad očekáváním. Téměř od prvního zápasu nám pomáhali dorostenci, bez kterých by to nešlo.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Moje výkony jsou jako na houpačce. Možná je to tím, že jsem někdy hrál na pro mě dosti neobvyklých postech, jako je třeba stoper. V záloze je asi moje pravé místo, ale uvidíme, co trenér vymyslí.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Nezamyslice s Vrahovicemi mají dobře našlápnuto, a navíc hrají pohledný fotbal, takže si myslím, že pokud se přes zimu v týmu neudělaly nějaké výrazné změny, tak si to rozdají tyhle dva týmy. Co se týče sestupu, tak si myslím, že už se toho na spodních pozicích moc měnit nebude.

Jak probíhá prozatím zimní příprava a jaká jsou očekávání pro jarní část?

Příprava je v plném proudu, trenér má dobré cvičení a snad budeme dobře připraveni. Už se ale těším na první zápasy, běhat bez balonu mě moc nebaví. Co se týče cílů, tak na začátek máme hned týmy z čela tabulky, takže se jim pokusíme sebrat nějaké body a pak už tak nějak si udržet naší současnou pozici. Nějaké extra cíle si ale nedáváme…


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou