Horké dny, dřina, nový kádr a zlepšení herního projevu Kroměříže

0

Krátká letní přestávka je u konce. I v Kroměříži se fotbalisté podrobili přípravě a přípravným zápasům. Do klubu zavítali i hráči z Pobřeží Slonoviny, Srbska či Bosny, ktěří dostali šanci se ukázat. Jak hodnotí trenér přípravu svých svěřenců?

"Příprava na podzimní část sezony 2016/2017 začala 11. července a trvala v podstatě do středy 27. července, kdy jsme odehráli poslední přípravné utkání s divizním Přerovem.

Do přípravy se zapojilo více jak třicet hráčů, jejich složení bylo z hráčů minulé sezóny, z hráčů, kteří byli v minulé sezoně na hostování v jiných klubech, z dorostenců, a také z oslovených hráčů jiných klubů. Trénovalo se jednofázově v odpoledních hodinách v areálu HS Kroměříž, kde jsme měli ideální podmínky na přípravu.

Během přípravného období jsme odehráli celkem 4 přípravná utkání (Zlín B, Brno B, Uherský Brod a Přerov)

První tři přípravná utkání sloužila ke zkouškám všech hráčů, kteří se přípravy zúčastnili. Během 14 dnů se vykrystalizoval kádr mužstva pro podzimní sezónu 2016.

Poslední přípravné utkání s Přerovem už sloužilo jako generálka před první ostrým startem, což je pohárové utkání ve Slavičíně. Zároveň ale bylo ovlivněno některými drobnými zraněními a někteří hráči do utkání nemohli nastoupit. Utkání skončilo výsledkem 2:0, když góly vstřelili Pavelka a Strašák.

Z kádrů minulého ročníku nakonec do další sezony v dresu HS nenastoupí Haša, Jeleček, Rajnoha, kteří si našli jiné angažmá a Višněvský, který se vrátil do Zlína.

 

Cíl do další sezony je stabilizovat kádr a vytvořit osu mužstva, která se bude doplňovat o místní mladé hráče, a tyto hráče postupně do mužstva zapracovávat. Musí to být ale hráči, kteří v HS budou chtít hrát a fotbalu něco obětovat - bez tohoto to určitě nepůjde.

Zároveň neméně důležitým cílem je zlepšit herní projev mužstva na domácím hřišti a přilákat na domácí stadion více diváků."

 

Klub také chystá tiskovou konferenci příští týden 4. 8. od 18:00 v areálu HS Kroměříž. (pozn.redaktorky)

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou