Hráčem 21. kola krajského přeboru Moravskoslezského kraje se stává Jakub Kaluža z FC SK Polanka

0

V úvodních minutách 21. kola s Hájem ve Slezsku levý centr dal míč do šestnáctky a Jakub Kaluža vsítil první gól hned bez přípravy. V dalším si obešel brankáře a dal balon do prázdné branky. Háj se během 20 minut odporoučel do háje a Polanka v pohodě dohrála utkání s celkovým skóre 4:1.  

Je pro vás obvyklé dávat hned na začátku dva góly za sebou?

"My hrajeme vždycky na 100 procent a tentokrát nám to vyšlo. Obvykle si vytváříme více šancí a teď jsem dal dva góly za sebou. Letos jsem dal dva góly hned v prvním jarním zápase s Frýdlantem nad Ostravicí."

Kolik vám je let, kolik měříte a vážíte?

„Je mu 24 let, měřím 178 a vážím 75 kg.“

Můžete připomenout své fotbalové začátky?

„Od pěti let jsem hrál v sestavě Polanky. Před několika lety jsem rok nemohl hrát, tak jsem se stal trenérem žáků. A zároveň jsem přijal i funkci místopředsedy fotbalového klubu. Teď už jsem zase zpátky v áčku. “

 

Je to zvláštní cesta od místopředsedy klubu k záložníkovi, ale budiž. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou