FK Skalka 2011: Martin Glouzar věří ve zlepšení svých výkonů

0

První rozhovor před začátkem jarní části II. třídy okres Prostějov byl proveden s kapitánem FK Skalka 2011, který na podzim nechyběl ani jednu minutu na hřišti.

Mohl by jste se představit naším čtenářům a stručně povědět o své fotbalové kariéře?

Jmenuji se Martin Glouzar je mi 22 let. Moje posty jsou převážně kraje zálohy popřípadě střední záloha. Ve Skalce působím od začátku vzniku klubu (2012), předtím jsem působil půl roku ve Výšovicích (III. třída), a jinak je moje kariéra spojena s Pivínem (1. b třída).

Jaké jsou tvoje největší fotbalové úspěchy?

Největším úspěchem bylo samotné založení klubu FK Skalka 2011. Další úspěchy dvojnásobné vítězství okresního přeboru dorostu s Pivínem, vítězství okresního přeboru malé kopané žáků se Skalkou, Vítězství III. třídy se Skalkou.

Jak hodnotíš působení FK Skalka 2011 v podzimní částí?

Po úvodních dvou zápasech, kdy jsme měli na kontě 0 bodů a 0 vstřelených branek jsme se naštěstí chytli ve Smržicích, kde jsme zvítězili 4:3 a prozatímní 6. příčku můžeme hodnotit, jako velmi slušné umístění, samozřejmě byli zápasy z kterých jsme mohli vytěžit více, ale byli tu i opačné zápasy. Pokud bychom udrželi toto umístění do konce soutěže vůbec bychom se nezlobili.

Jak hodnotíš svoje výkony v podzimní části?

Popravdě se mi moc nedařilo zápas, který jsem odehrál nejlépe jsme bohužel vysoko prohrály (Haná Prostějov 1:6), jinak moje výkony nebyli optimální a doufám, že na jaře se to zlepší.

Koho tipuješ na postup a koho naopak na sestup ze soutěže?

Jasným favoritem jsou pro mně Nezamyslice, které mají kádr na 1. b třídu. Naopak na opačném konci tabulky to bude mnohem vyrovnanější očekávám, že sestoupí Držovice nebo Kralice „B“.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou