První trenérské změny. Havlíček končí v Kralovicích

0

Sokol Kralovice, který se až výhrou v posledním kole vyhnul sestupové baráži, zažívá změnu na trenérském postu. Po pěti letech působení v klubu opouští pozici trenéra A-mužstva Petr Havlíček.

Dosavadní trenér Kralovic potvrdil po posledním utkání soutěže již dříve avizované rozhodnutí, že u týmu po sezóně nebude pokračovat. Kralovice pod jeho vedením vybojovaly druhé místo v 1.B třídě skupiny C, které jim otevřelo cestu do baráže o postup. Los jim tehdy přisoudil za soupeře sousední Žihli a infarktový závěr dvojutkání tam má v paměti nejeden fotbalový fanoušek dodnes.

 

Video, jak nejprve branka v úplném závěru a poté gól v nastavení otočily vývoj baráže, najdete zde: Online reportáž z barážového utkání Slavoj Žihle - Tj Sokol Kralovice (4:3) 

 

Krutá prohra Kralovice ovšem brzo přebolela, protože dostaly možnost postoupit do 1.A třídy dodatečně.

 

V premiérové sezóně kralovického Sokolu v druhé nejvyšší krajské soutěži se Havlíček s týmem pohyboval dlouho v těsném závěsu vedoucích celků a byl se svými svěřenci milým překvapením. Jarní část byla v Kralovicích už ale o poznání horší. Zraněními zdecimovaný tým z plzeňského severu v jarní části strádal a dobře rozjetou sezónu musel zachraňovat až v posledním kole, kde unikl jen těsně sestupové baráži. Tam poslal výhrou ve vzájemném souboji právě sousední Žihli. Sokol Kralovice bude hrát 1.A třidu i v nadcházejícím ročníku, stejně jako Žihle, která baráž o udržení zvládla.

 

Havlíčka na postu hlavního trenéra nahradí podle posledních informací jeho současný asistent, Tomáš Škvor. Pomáhat mu bude Jiří Koudele.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou