PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ SIGMY A TRNAVY na stadionu v Kroměříži

0

Třetí liga nám skončila, ale nebude trvat dlouho a odstartuje nový ročník 2016/2017. Než tomu tak bude, každý tým se podrobí letní přípravě, jelikož je kratší než ta zimní, tým stíhá odehrát 3-4 utkání + pohár. Na Stadion v Kroměříži, kde hraje mužstvo třetí ligy SK Hanácká Slavia Kroměříž, dorazila olomoucká Sigma a FC Spartak Trnava k 1. přípravnému utkání. V Kroměříži jsou nadstandardní podmínky pro třetí ligu, tak toho týmy využily....

V pátek 24. června do Kroměříže zavítala dvě zajímavá mužstva. První polovina prvního poločasu patřila převážně Trnavě, Sigma začala hrát ke konci prvního poločasu a jako soupeř ze Slovenska si vytvořila šance. Gólu jsme se však dočkali až po poločasové přestávce. První branku vsítili hosté, konrétně se trefil do branky Spurného DEPETRIS, Spurný vystřídal Reichla v poločase. Odpověděl mu v 73. minutě Plšek. I přesto, že bylo velké horko, hráči předvedli dobrý výkon a remíza utkání rozhodně odpovídá a sluší.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou