HODNOCENÍ SEZÓNY - ZLÍN B: V kabině se utvořila skvělá parta, chválí si trenér Červenka

0

Je hotovo, ale dozvuky ročníku MSFL budou znát i na našem webu. Chystáme pro vás ideální sestavu sezóny. A také hodnocení zástupců jednotlivých mužstev. Poprvé míříme do Zlína. Rezerva zlínského Fastavu si v sezóně nevedla vůbec špatně. Šimon Chwaszcz se stal nejlepším střelcem týmu a jako nejlepšího hráče sezóny určil trenér stopera Ondřeje Bače. Jak celou sezónu hodnotí Bronislav Červenka?

FC FASTAV Zlín: 10. místo, 11 výher, 9 remíz, 10 proher, skóre 41:47, 42 bodů

 

Trenér Bronislav Červenka:

"Letošní sezónu mohu označit jako slušnou, samozřejmě 10. místo není zase nějaké výjimečné, ale 42 bodů považuji za dobrý výsledek. Velké množství zápasů jsme zvládli podle našich představ, kluci zápasy odehráli, i přes neustále změny v sestavě, velmi dobře. Víme, že několik zápasů nebylo ideálních, hlavně všechny derby s Otrokovicemi i Kroměříží jsme bohužel výsledkově ani herně vůbec nezvládli. Právě zde vidím důvod toho, že nemáme o tři, čtyři body více. Našim tajným cílem před jarní částí bylo získat něco okolo 45 bodů, tam byla hranice naší naprosté spokojenosti.

Pozitivem bylo, že hodně zápasů jsme sehráli v sestavě složené spíše z našich mladíků a jejich výkony byly mnohokrát kvalitní. Kladem také je, že v posledních zápasech naskočili dokonce kluci ze sedmnáctky a devatenáctky, a vůbec si nevedli špatně. Tento rok se v kabině utvořila skvělá parta, která se snažila držet při sobě, pomáhat si, podporovat se v těžkých momentech sezóny. Za to jim chci poděkovat, protože bez tohoto přístupu bychom v sezóně pravděpodobně dopadli mnohem hůř. Našim nejlepším hráčem po celou sezónu byl Ondra Bačo, poctivý, důrazný stoper, který svými výkony ukázal, že z něj může být jednou ligový hráč."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou