Poděkování

2

Tak nám skončila další sezóna. Pro někoho byla úspěšná, pro jiné méně.

Když jsem tuto soutěž přebíral, nevěděl jsem, co mám od toho očekávat. Jelikož nejsem z vašeho okresu, netušil jsem, jak bude fungovat spolupráce. Ale mé obavy brzy vzaly za své a postupem času jsem se ujistil, že začínám spolupracovat s lidmi, kteří fotbalem doslova žijí i na takovéto úrovni. Chtěl bych poděkovat informátorům, kteří si dokážou najít čas a ochotně dodávají podrobné informace ze zápasů. Postupem se z těchto lidiček stali i moji kamarádi a přátelé. Dále chci poděkovat všem hráčům kola a expertům za jejich ochotu a skvělé odpovědi na naše dotazy. Poděkování patří i fanouškům, kteří dodávají fotky a zapojují se do hlasování, kde patříme k těm nejlepším v celé republice. Záměrně říkám naše, protože jsem se s naší soutěží zžil a doufám, že jsem se stal i její součástí. Největší radost mi ale dělá to, když vidím vaši radost, jak soutěží žijete a vaše kladné odezvy na to, že i soutěže nižší úrovně mohou mít takový servis výsledků a jiných statistik, jak je tomu například v první lize. Proto doufám, že i pro nadcházející ročník bude naše skvělá spolupráce nadále  fungovat. Přesto bych vás chtěl o něco poprosit. Rád bych totiž od nové sezóny zkvalitnil informace ze zápasů s co nejlepšími informacemi, zajímavostmi a postřehy ze všech zápasů se spoustou fotek. Po skončení sezóny by se také mělo rozjet hlasování Hráč sezóny a pokud bude mít někdo zájem, chtěl bych zveřejňovat historii vašeho klubu i s fotodokumentací. Pokud budete přes léto pořádat nějaké turnaje, pomůžeme vám s jejich propagací. Jejich výsledky mi poté můžete zasílat a já je zveřejním. Všem nám jde hlavně o fotbal a abyste byli co nejvíc spokojeni a také doufám, že se mi to alespoň trochu daří. Přidávám ještě svůj email ohledně spolupráce, historie klubu a i jiných informací: radim.prochazka@fotbalunas.cz . Na závěr mi nezbývá nic jiného, než vám popřát krásné léto, a abyste hlavně nabrali síly do nové sezóny. S pozdravem Radim Procházka redaktor fotbalunas.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 6. 2016 15:03
Přesně jak píše Peťan. Hlavní dík patří tobě, protože ani v některých vyšších soutěžích není redaktor spolehlivý tak jako ty. Takže doufáme, že ti to dlouho vydrží a samozřejmě i ty si užij léto.
17. 6. 2016 13:23
My fotbalisti ti také děkujeme :-). Je super dočíst se reportáže ze všech zápasů a dovědět se něco také o hráčích z jiných klubů. V některých jiných ligách tomu je tak např. že se jednou vyhlásí sestava kola a další týden už ne. Ty jsi vydržel vydávat pravidelně články a informace v celém průběhu sezony. Takže díky hlavně tobě.

Ostatní čtou