Bude Prostějov v sobotu slavit postup do druhé nejvyšší soutěže? Pomohl mu výkon Hlučína

0
Fotbalisté Hlučína porazili v sezóně Vítkovice hned dvakrát! Jak viděl utkání golman Jiří Hlaváč?

 

Zatímco Prostějov o víkendu nezaváhal, pronásledovatel z Vítkovic doma padl s Hlučínem. Hlučín se prezentoval především skvělou defenzivou, kdy zezadu vše hlídal brankář Jiří Hlaváč.

 

"Myslím si, že vstup do utkání nám vyšel celkem v pohodě, od začátku zápasu jsme chtěli přitlačit domácí stopery, aby chybovali v rozehrávce a my tak měli jednodušší získávat míče. Vědeli jsme, že pokud budeme hrát v našem systému 3-5-2 velmi dobře organizovaně, hlavně v obraně, a k tomu přidají dobrou hru naši střeďáci, tak nám bude stačit jeden gól, abychom ve Vítkovicích vyhráli, což se nám podařilo. Derby s Vítkovicemi je pro nás asi nejdůležitějším utkáním v sezóně a jsme moc rádi, že jsme je letos dokázali dvakrát porazit. Všichni jsme podali skvělý hlavně týmový výkon, podpořený taky našimi fanoušky na tribuně, kterým děkujeme," hodnotil utkání hlučinský brankář, který se svými spoluhráči udělal velkou radost Prostějovu.

 

Pokud totiž ten porazí v dalším kole zlínské béčko, postup bude mít v kapse. Hlučínu ale toto může být jedno - sám se chystá na další zápas. "Další utkání budeme hrát doma s Hulínem, pokud podáme stejný výkon, tak můžeme skočit na čtvrté místo, pořád si ale myslím, že s tímto týmem který tady je, můžeme hrát ještě o trochu výše," věří svému celku Hlaváč.

 

Autor: Kristýna Haldinová


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou