Tip EXPERTA 18. kolo I.B třídy skupiny A Jihomoravského kraje

0

Ondřej Čepa - současný kapitán mužstva FK MKZ Rájec-Jestřebí, začínal s fotbalem v Rájci-Jestřebí, v jednatřiceti letech přestoupil do Černé Hory, kde působil sedm roků, vrátil se do Rájce-Jestřebí a tady v Jestřebí žije.   

FC Medlánky - FC Svratka Brno  tip 2

Medlánky hrají o záchranu, Svratka o postup, oběma mužstvům vstup do jarní části soutěže nevyšel, obě v minulém kole vyhráli, ale přesto víc věřím Svratce, protože se do mužstva vrátili zranění hráči a myslím si, že se jim vrátí i podzimní forma.

 

TJ Sokol Bohdalice - TJ Letonice  tip 1

Přestože se jedná o okresní derby předpokládám, že mladé běhavé mužstvo domácích nadšeným výkonem přehraje hosty z Letonic.

 

FC Soběšice - SK Řečkovice  tip 1

My jsme sice v Řečkovicích úvodní utkání jara prohráli, ale bylo to způsobeno naším špatným výkonem. V Soběšicích, které mají kvalitnější kádr zvítězí domácí.

 

TJ Sokol Podolí - MFK Vyškov "B"  tip 2

Měla by to být jasná dvojka, ale záleží v jaké sestavě "vyškovská rezerva" do Podolí přijede, domácí mají sice zkušené mužstvo, ale Vyškov by měl i v tomto utkání vyhrát.

 

TJ Tatran Bohunice "B" - FC Čebín  tip 2

V této serii "B" mužstev je rozhodující  jaká bude sestava domácích, kvalita je sice na straně Čebína, ale bude se asi hrát na umělé trávě, přesto si myslím, že v Bohunicích vyhraje Čebín.

 

AFK Tišnov - Tatran Rousínov "B"  tip 1

Tady si myslím, že je jasno, kvalitní kádr domácích (prvoligoví hráči), kvalitní trenér, enormní zájem o postup a na druhé straně poslední mužstvo soutěže, na jaře se mu zatím nedaří. Jasná jednička.

 

FK MKZ Rájec-Jestřebí - Sokol Černá Hora  tip 0

Jedná se sice o moje mužstvo, ale protože v Černé Hoře jsem sedm roků hrál, vidím to na remízu. Také proto, že Tonda Mazal je dobrý trenér a určitě na nás zase něco vymyslí.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou