Slovo redaktora soutěže OP Pelhřimovska

0

Chtěl bych tímto článkem informovat fotbalovou veřejnost, navštěvující okresní pelhřimovskou sekci portálu fotbalunas.cz o problémech, se kterými se jakožto redaktor soutěže potýkám, a také oznámit svou rezignaci na post redaktora Poutník ligy.

Jak jste si jistě všimli, v jarních odvetách přinášíme pouze minimum podrobných reportů z jednotlivých zápasů Poutník ligy. Vzhledem k této skutečnosti, kdy se mi nedaří zajišťovat informace ze zápasů, jsem se rozhodl rezignovat na post redaktora OP Pelhřimovska. Touto cestou bych chtěl velmi poděkovat Patriku Macháčkovi z Kamenice nad Lipou a panu Vítězslavu Skopalovi z Horní Cerekve, kteří jako jediní vydrželi ochotně poskytovat informace z domácích zápasů svých mužstev od prvního kola až doposuď, za což jim patří mé uznání.

 

Až do konce sezony zaručuji podrobné reporty z domácích zápasů Kamenice nad Lipou B a Horní Cerekve a ze zápasů Hořepníka. Do konce sezony bude v této okresní sekci portálu fotbalunas.cz aktivní také oblíbená sestava kola i následné rozhovory s vítěznými hráči. Rubrika Expert tip již ale dalšího experta minimálně v této sezoně nenabídne. Pokuď by si však kdokoliv chtěl vyzkoušet své tiperské schopnosti, nechť se ozve na mail tomas.dlouhy@fotbalunas.cz, jeho tipy posléze uveřejním.

 

Pevně věřím, že se najde další fotbalový nadšenec, který naváže na mou činnost a bude schopen pro web odvádět lepší práci hlavně co se týká zajišťování podrobných reportů z co možná největšího počtu zápasů. Myslím, že své čtenáře si Poutník liga našla, proto se domnívám, že by byla velká škoda, kdyby OP Pelhřimovska byl na tomto portálu dlouhodobě v nečinnosti.

 

Tomáš Dlouhý, redaktor OP Pelhřimovska


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou