Souboj o České Budějovice je tady!

0

Většina akademické obce bude ve středu 4. 5. od 18:30 na Střeleckém ostrově. Na stadionu českobudějovického Dynama se totiž odehraje souboj Jihočeské univerzity s Vysokou školou technickou a ekonomickou. Kdo vyjde z duelu vítězně, komu bude patřit jihočeská metropole? Buďte u toho i vy!

Vypjaté okamžiky, souboje, řvoucí davy, přátelská rivalita. Ale především fotbal! To vše bude k vidění ve středeční podvečer na stadionu Dynama ČB, kde se střetnou týmy Jihočeské univerzity a Vysoké školy technické a ekonomické.

 

Kvalitu blížícího se utkání potvrzují i nominace obou týmů. VŠTE budou reprezentovat Marek Hanus, Aleš Pavelec, Martin Dudák, Pavel Turek, Jiří Novotný, Michael Průcha, Jan Klimek, Ladislav Vávra, Jakub Plojhar, Petr Čmelík, Luboš Veselý, Miloš Račák, Pavel Mizera, Patrik Šejnoha, David Růžička, Pavel Janeček a Radek Novotný. 

 

Do kádru JU se dostali Jan Satrapa, Ladislav Koranda, Petr Vítovec, Matěj Bednář, Daniel Poul, Jan Homolka, Jakub Vogl, Dominik Kodras, Mukosha Imano, Kamil Benhák, Vojtěch Poul, Daniel Pavlovič, Roman Zahrádka, Tomáš Valta, Lukáš Motyka, Jan Šebelka, Christian Nino, Jakub Krýsl, Tomáš Nebeský, Petr Páleník a Jan Chytrý.

 

Především do týmu Jihočeské univerzity bylo z čeho vybírat, na nominační trénink přišlo přes 40 hráčů. Do nominace se nakonec dostali i dva hráči ze Zambie, kteří studují na JU v Českých Budějovicích přes program Erasmus!

 

Na Střeleckém ostrově budou otevřeny tři tribuny – severní (fanoušci JU), jižní (fanoušci VŠTE) a hlavní, která bude pro všechny diváky. Vstupné na utkání je symbolických 20,- Kč. Celým zápasem diváky provede moderátorka Kiss jižní Čechy Adéla Jirkalová.

 

Na zápase budou moci diváci vyhrát lístky na SK Dynamo České Budějovice. Těšit se můžete také například na roztleskávačky z Tanečního centra Move 21!

 

Akci pořádají Studentská unie JU, Studentská unie VŠTE a StudentActivities.cz, sledovat ji můžete také na facebooku. My jakožto mediální partner samozřejmě nebudeme chybět a doufáme, že se na mladé fotbalisty a studenty přijdete podívat i vy!

 

Jihočeská univerzita se s VŠTE nestřetne na sportovním poli poprvé. V únoru se týmy obou akademických center města utkaly na ledě a z vítězství 6:3 se radovali zástupci Jihočeské univerzity. Napodobí hokejisty jejich fotbaloví kolegové nebo VŠTE srovná skóre? 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou