Tip Experta -18.kolo IB tř. sk.B: Pavel Gamba

0

    Když v Rajhradicích začal ligový rozhodčí Robert Hájek budovat fotbalové mužstvo, tak posadil na post trenéra Pavla Gambu. Muž, který by jistě mohl se svými svěřenci v pohodě brázdit zelený pažit se snaží rajhradický fotbal pevně ukotvit v krajské soutěži. Kádr k tomu má skutečně hvězdný, ale je na něm, jak zvládne tyto hráče donutit pracovat ve prospěch mužstva. Zcela jistě k tomu použije své charisma a pověstný humor.

Čechie Zastávka - SK Tuřany , TIP : 1

Čechie Zastávka po remíze v minulém zápase nepřipustí žádné drama a předdomácím publikem zcela jistě potvrdí své kvality a porazí SK Tuřany. 

TJ Sokol Blížkovice - TJ Jezeřany-Maršov , TIP : 0

TJ Jezeřany-Maršov sice mají nejmíň nastřílených gólů ze všech týmů tabulky, ale v minulém kole vsítili na domácí půdě hned tři góly, zatímco TJ Sokol Blížkovice ztratil body v boji o druhé místo. Domnívám se, že jejich vzájemný zápas na hřišti Blížkovic skončí remízou. 

TJ Sokol Pohořelice - TJ Baník Zbýšov , TIP : 1

TJ Sokol Pohořelice se nachází v horní polovině tabulky a své zápasy může odehrát v klidu. Doma bude chtít napravit tříbrankovou nadílku a poslední tým tabulky TJ Baník Zbýšov jistě porazí

TJ Horní Kounice - SK Chvalovice , TIP: 2

SK Chvalovice se ještě pokusí potrápit Zastávku anebo minimálně uhájit druhé místo v tabulce, o které v současné době bojují 4 týmy, a proto si myslím, že si z Horních Kounic odveze 3 body. 

SK Újezdu Brna - Tatran Kohoutovice ,TIP: 0

SK Újezd u Brna se také ještě pokusí dotáhnout do boje o druhé místo a na domácí půdě musí proto bodovat. S třetím týmem tabulky Tatranem Kohoutovice to bude mít ale těžké, dle mého názoru si tyto týmy body rozdělí. 

FC Pálava Mikulov - Dynamo Cvrčovice , TIP: 1
I přestože Dynamo Cvrčovice v minulém zápase nastřílelo 5 branek, nemají dostatečnou kvalitu na to, aby potrápili tým FC Pálava Mikulov, který si doma ponechá všechny body a výrazně zvítězí. 

 

TJ Tatran Šatov - TJ Rajhradice , TIP: 2
V minulém zapase jsme na domácí půdě odehráli více než vyrovnanou partii s prvním týmem tabulky Zastávkou, která byla zcela jistě ráda za  získaný bod. Přestože jsme třetí od konce, máme druhý nejvyšší počet vstřelených branek. Pokud budeme důslední v obraně, tak jednoznačně Šatov přehrajeme.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou