Tip Experta -18.kolo OP: Jitka Koutná

0

     První tipy na výsledky okresního přeboru jsme netradičně svěřili ženě. Jitka Koutná patří mezi dlouhodobé fanoušky fotbalu , ale hlavně  toho jedovnického. Dříve za ligové éry drnovického fotbalu nemohla chybět ani na jednom zápase místního FC Petra, později FKD. Dokonce hráčům do kabiny pekla buchty, na což někteří ani po letech nemohou zapomenout. Známé jsou i její vtipné komentáře k zápasům SK Jedovnice. O tom, že má přehled o okresním fotbale svědčí i její tipy na následující kolo.

<!-- [if gte vml 1]> <v:imagedata src="file:///C:\Users\Pavla\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_

TJ Sloup - FC Olešnice ,TIP : 0,  tip na výsledek :         2 : 2
Sloupský tým je zvyklý doma bodovat a  bude chtít určitě naplno bodovat i tentokrát. V minulém kole na Lipůvce prohrál jen těsným rozdílem, Olešnice je ale docela tvrdý oříšek, takže remíza.


TJ Rudice - Sokol Kořenec ,TIP : 1, tip na výsledek :    4 :  2
Rudice doma nerada prohrává, navíc Kořenec trošku pokulhává za svojí pověstí. Bude to asi jasná "jednička".

FK Kunštát B - Sokol Vysočany, TIP : 2, tip na výsledek :   1 : 3
Ambiciózní Vysočany rozhodně nepojedou do Kunštátu prohrát. Mají natolik silné mužstvo , že prohrát prostě nesmí. (... i když by mohly!)


Sokol Olomučany - TJ Doubravice nad Svitavou, TIP : 0, tip na výsedek :    2 : 2
Olomučany jsou Olomučany a Doubravice je Doubravice. Obě mužstva ve mně vzbuzují poměrně negativní vzpomínky. Jak to dopadne, je mi celkem jedno,jako první tip se nabízí remiza.


TJ Šošůvka - TJ Vavřinec ,TIP : 1, tip na výsledek :      2 : 1
"Náhorní derby" určitě přiláká hodně diváků a vzhledem k tomu, že Vavřinec bodoval minulý týden s hvězdnými Vilémovicemi, lze očekávat nadmíru zajímavý fotbal( A nebo také ne.) Šošůvští jsou po minulém kole trošku zklamaní,takže si to budou chtít určitě vynahradit. Ale lehké to nebude.

 

TJ Vilémovice - AFK Letovice , TIP : 1, tip na výsledek :  4 : 0
Jak strávili ve Vilémovicích porážku, byť jen velmi těsnou,  na poli posledního, toť otázka. Zaručeně si budou chtít ale spravit chuť a odnesou to zřejmě Letovice. Ani Letovice v minulém kole nebodovaly, dostat šest gólů na vlastním hřišti je docela dost ( I když šlo o výborné Jedovnice.)

SK Jedovnice - ASK Lipůvka, TIP : 1, tip na výsledek      3 : 2
V neděli čeká jedovnické fanoušky opravdová lahůdka ! Na místním hřišti bude odehrán  "šlágr kola", ve kterém se domácí pokusí zaútočit na vedoucí příčku tabulky. Na té v této chvíli sedí právě Lipůvka s 35 body, která odehrála obě jarní utkání a zvládla je na výbornou . Věřím ve vítězství domácích.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou