Tip experta na 18. kolo

0

Začíná seriál tipů experta před víkendovým kolem. Jako první se vám představím já sám - redaktor soutěže Karel Vlasák. V dalších týdnech se pak můžete těšit na názory zainteresovaných osob z jednotlivých klubů.

Může znít trochu namyšleně, když se redaktor sám označí za experta, určité opodstatnění to ale v mém případě má. Jsem stále aktivním členem Pšovky Mělník, mé působení v A-týmu bylo ale velmi krátké. Začalo i skončilo značně nevydařenou podzimní částí sezony 2012/13, kdy jsem si po trnitém přechodu z dorostu připsal zhruba 4 starty v základní sestavě na pozici obránce pod vedením trenéra Tomáška. Rozhodnutí nepokračovat v "kariéře" na úrovni I. B třídy na sebe nenechalo dlouho čekat a následoval přesun do B-týmu působícího v mělnickém okresním přeboru. Zkusil jsem si také postavení na druhé straně barikády, kde se mi zalíbilo víc, než na pažitu a od léta 2013 vedu z lavičky pšovecké starší žáky. Zároveň také příležitostně oblékám barvy B-týmu v okresním přeboru a nadále sleduji áčko. Jako takový se cítím povolán předložit své tipy. Tady jsou:

 

Záryby - Kněžmost; sobota 17:00 1

Nepředpokládám překvapení. Domácí se sice odečtem bodů dostali do nepříjemného tabulkového postavení, předváděnou hrou ale stále patří k nejlepším. Naopak Kněžmost visí nad propastí sestupu a z jeho tábora znějí už jen slova o důstojném dohrání soutěže. 4:1.

Pšovka - Dolní Bousov; sobota 17:00 1

Ani Pšovka doma nezaváhá. Nebude to ale mít jednoduché - po kanonádě v Kněžmostě může přijít lehké podcenění a Dolní Bousov navíc musí bojovat o každý bod. Vidím to na výhru Pšovky o gól. 2:1.

Labský Kostelec - Brandýs; sobota 17:00 2

Kostelec vybojoval bod na hřišti Bousova, Brandýs je ale jiný kalibr. I ve třetím zápase se potvrdí úloha favorita a Brandýs udrží svůj náskok na čele před Pšovkou. Předpokládám vítězství hostů o dvě branky. 1:3.

Pěčice - Vysoká; sobota 17:00 0

Tady to bude zajímavé. Oba celky jsou útočně laděné, domácím se ale zatím na jaře moc nedaří. U hostů zase bude hodně záležet na tom, v jaké sestavě se k utkání sejdou a jak se bude dařit jejich střelci Rolencovi. 2:2.

Mělník - Byšice, sobota 17:00 2

Byšice se minulým vítězstvím odpíchly a na Mělníku nárůst formy potvrdí. Domácí naopak zabřednou ještě hlouběji do boje o záchranu. Na Podolí se urodí největší gólová nadílka ze sobotních zápasů s vítězným koncem pro byšické. 2:4.

Řepín - Dynamo, neděle 17:00 1

Řepín po zpackaném podzimu boj o záchranu rozhodně nevzdává a v neděli na domácím hřišti se přiblíží svým soupeřům. Neuvidíme žádnou krásu, ale fotbal plný bojovnosti a soubojů zakončený těsným vítězstvím Řepína, který dá do hry přeci jen o kousek víc srdíčka. 1:0.

Lužec - Bakov, neděle 17:00 0

Lužec bude chtít navázat na vítězství ze hřiště Dynama v domácím souboji se soupeřem, který dosud na jaře neztratil ani bod, ale ani podle vlastních slov nepodává oslnivé výkony. Lužec bude aktivnější, ale na pozornou obranu hostů to nebude stačit vícekrát, než jednou. Hosté opět neprohrají, ale na jeden gól jim na výhru tentokrát stačit nebude. 1:1.

 

Nechme se překvapit, nakolik hráči naplní mé předpoklady. Každopádně přeji všem týmům hodně úspěchů v 18. kole soutěže!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou