Aktualizováno: Známe vítěze jednotlivých sestav podzimu. Nyní se bude soutěžit v TOP 11 o zájezd na EURO 2016 a další ceny

0

Hlasovaní v sestavách podzimu je u konce a nyní  se můžete těšit  na sestavení  „TOP 11“, kde bude jedenáctka vítězů z jednotlivých soutěží, kteří měli největší počet hlasů v rámci celé republiky. Kdo se  vešel do „TOP 11“ a má tak možnost se dostat do slosování o první cenu? A jaké budou další ceny?

Aktualizováno: Video, kde bude zveřejněna TOP11 a poté vylosovaný vítěz, bude zveřejněno v pátek 19.2.2016. Vítěz bude oznámen hráčem, který hraje v legendárním klubu a pokud se nic zásadního nestane, tak i on pojede na Euro 2016. 

 

Přes dva měsíce, hodinu co hodinu jste mohli poslat hlas svému favoritovi, oblíbenci nebo prostě hráči, který byl podle vás nejlepší. Z těchto hlasů poté vzešli vítězové jednotlivých soutěží. Hlasy, které nebyly dosaženy pravidelnou snahou lidského faktoru, jsme odmazali, aby soutěž měla co nejspravedlivější výsledky. Od startu jarní sezony dojde mimo jiné ke změně způsobu hlasování, které bude zároveň doplněno postupně i o nové navazující funkce. Budete moci například jednotlivé hráče oznámkovat za jejich výkon, stejně jako například rozhodčího a možná i poločasovou klobásu.

 

Při prvním hlasování jsme vám nechtěli dávat překážky k pohodlnému posílání hlasů, ale bohužel to přilákalo několik „šikulů“, kteří chtěli ovlivnit hlasování. Ti z vás, kteří vídí podrobněji do světa IT dobře víte, že znemožnění „robotických“ hlasů znamená na druhé straně omezení komfortu pro hlasující. Budeme se snažit najít nejpřijatelnější variantu. Nicméně neváhejte v komentářích pod článkem nám sdělit názor, co by pro vás bylo ještě akceptovatelné.

 

Fotbaltour.cz pošle vítěze na EURO 2016  

Zpátky k anketě. Co je tedy ona „TOP11“? Jde o jedenáctku vítězů jednotlivých sestav z celé ČR, kteří měli nejvíce hlasů. Prvních deset a poté brankář s nejvíce hlasy, mají šanci bojovat o hlavní cenu. Jaká ta cena je? Od partnera Fotbaltour dostane vylosovaný vítěz zájezd na zápas EURO 2016 pro dvě osoby. Naživo tak bude moct sledovat hvězdy Evropy a možná se přiučit další kousky, které může poté ukázat na trávníku v další sezoně.

 

Co ostatní z TOP11? Každý z hráčů dostane od partnera Gazda shop dárkový balíček a dále hráči na druhém až pátém místě dostanou i míč značky Nike od partnera Fortuna.

 

TOP 11 bude zveřejněna koncem příštího týdne v rámci losování o hlavní cenu a to formou videového záznamu, který bude umístěn na našem youtube kanálu a fb stránkách, nezapomeňte nás sledovat.

 

DŮLEŽITÉ: Podmínkou účasti v TOP 11, ze které bude losována hlavní cena, je existující účet v registrované sekci! Vítězové jednotlivých sestav podzimu, kteří chtějí soutěžit o hlavní cenu, si tedy musí do 10. února zřídít konto v registrované sekci, kde nám na sebe zároveň nechají kontaktní údaje, včetně emailu a tel. čísla. Ti z vás, kteří už konto mají, mohou být v klidu. Ovšem kdo z vítězů si konto do 10.2. nezřídí, přepouští svoje místo v TOP 11 dalšímu v pořadí.

 

Kontaktní údaje si před předáním cen ověříme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou