TOP Goals fotbalunas 2015: Kdo dal nejhezčí gól roku 2015?

0

Posílejte nám svá videa s nejhezčím gólem z vašich soutěží na email info@fotbalunas.cz. Poté sestavíme TOP Goals fotbalunas 2015. Posílet bude možné do konce ledna 2016.

Leden je vždy období bilancování roku předchozího. Ve sportu tomu není jinak. Proto si říkáme, proč vás tohoto bilancování nezapojit? S vaší spoluprácí uděláme žebříček nejhezčích gólů za rok 2015. Přesně to je příležitost pro vás, jak se pochlubit světu svým neobvyklým kouskem.

 

Dali jste v roce 2015 nějaký úžasný gól, který se vám podařilo zachytit na video? Tak posílejte na email info@fotbalunas.cz, přidejte jméno střelce, název klubu a ideálně zápas, ve kterém tato branka padla. Tyto videa budeme očekávat do konce ledna a pokud jich přijde dost, sestavíme žebříček TOP Goals fotbalunas 2015.

 

Tak zapátrejte v archivu a posílejte! 

 

 

Zdroj:www.youtube.com


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou