Hodnocení podzimní sezóny Sokol Třebenice

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na prvním místě se ve III. třídě skupiny A umístil celek Sokol Třebenice.

Po loňském sestupu vstoupily do nové sezóny Třebenice dobře a od začátku se uhnízdily v popředí tabulky. V závěru podzimu si dokonce vybudovaly až pětibodový náskok. Poslední dvě kola Třebenice vůbec nezvládly a nevybojovaly ani bod. Přesto první příčku uhájily, ale konkurenti v boji o postup se jim velice přiblížili. Paradoxně ztrácely Třebenice body se slabšími soupeři, kdy se ztráty tolik neočekávaly. Nejlepším střelcem podzimu byl se dvanácti góly Tomáš Ondráček. Trenéra Ladislava Hrbáčka jsme se zeptali na několik otázek.

 


Jak jste spokojeni z dosavadním umístěním v tabulce?

 

S umístněním v tabulce jsem spokojen, jsme první, ale mohli jsme mít větší bodový odstup. 

 

Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?

 

K pilířům sestavy patří Machát Miroslav, střední záložník který tvoří celou hru našeho mužstva, dále útočník Ondraček Tomáš, který je náš nejlepší střelec a brankař Nykl Aleš.

 


Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?

 

Nejlepší zápas jsme odehrali v Koněšíně, kde jsme prohrávali 4:1 a podařilo se nám nepříznivý stav utkání otočit na 4:5. Nejhorší výkon jsme předvedli doma s Radkovicemi, který jsme prohráli 1:2 . Z naší strany to byl špatný přístup k zápasu + podcenění soupeře.



Jaké budou cíle pro jarní část?

 

Cíl je jasný, vyhrát soutěž.

 


Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?

 

Chtěl bych, abychom to byli my, ale bude se rozhodovat mezi Třebenicemi , Koněšínem, Valčí a Mohelnem.

 

Děkuji za rozhovor.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou