Hvězdou 17. kola se stal David Folwarczny!

0

První hvězdou kola I. B třídy sk. B se stala, podle dosažených fotbalových úspěchů, největší osobnost této soutěže!

Svými hlasy jste za hráče kola zvolili jednoznačně motor záložní řady Brandýsa - Davida Folwarczného. Ten se v 17. kole prezentoval asistencemi u obou branek svého týmu v domácím zápase proti Pěčicím a přispěl tak k již dvanáctému vítězství v sezoně. Oslavil tak návrat na trávníky po dvoutýdenní pauze způsobené zraněním v úvodním jarním zápase na hřišti FC Mělník.

 

26 letý středopolař strávil podstatnou část kariéry v dresu Viktorie Žižkov, kam odešel z domovského Brandýsa v roce 2008 (v sezoně 08/09 Viktorka sestoupila z Gambrinus ligy a i dnes hraje druhou nejvyšší soutěž). Do kádru prvního týmu se však nastálo neprosadil a putoval mezi A a B týmem. V roce 2012 pak zamířil do taktéž druholigového Ústí nad Labem, odkud se před současnou sezonou vrátil domů do Brandýsa s jasným cílem - pomoci svému týmu k postupu do 6. nejvyšší soutěže, tedy I. A třídy. Do cíle zbývá ještě 10 utkání, Davidovi i celému Brandýsu přejeme hodně výkonů opravňujících k dalším účastem v anketě o hráče kola!

 

Tolik tedy malá ochutnávka. Od příštího kola se pokusíme zprostředkovat s hráčem kola krátký rozhovor!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou