Okresní přebor PLZ-JIH: Rozhovor s hráčem 17. kola Jindřichem Křížem!

0

Na základě vašeho hlasování se hráčem 17. kola stal Jindřich Kříž. My vám proto s brankářem týmu TJ Slavoj Dvorec přinášíme exkluzivní rozhovor! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Věděl jste o naší anketě „Hráč kola“?

O anketě jsem se dozvěděl od přítelkyně, která ji našla na internetu. Já osobně jsem o stránkách vlastně vůbec nevěděl.

 

Nyní k vašemu utkání se Střížovicemi. Podařilo se vám udržet čisté konto a získat tak důležité body. Jak by jste zápas zhodnotil vy sám? Chytalo se vám dobře?

Chytalo se mi dobře, neměl jsem během utkání žádné potíže. Věřili jsme, že se nám konečně podaří získat nějaké body a jsme moc rádi, že se to povedlo.

 

A jak by jste zatím zhodnotil sezonu jako celek? Dvorec je momentálně na 10. místě, jak jste aktuálně spokojeni?

Řekl bych, že docela špatně. Já osobně jsem to čekal lepší. Na druhou stranu s ohledem na to, že odešli posily, tak se dalo čekat, že budeme v letošní sezóně horší.

 

Jak probíhá vaše předzápasová příprava?

Klasické rozcvičení, protažení a rozchytání. Dalo by se říct, že je to zábava (smích).

 

A vaše pozápasová regenerace?

Nijak speciální není, kondičku mám z jiných sportů. Občas po zápasech pochopitelně zajdeme do hospody, probíráme zápas a věci kolem fotbalu. Někdy se to ale zvrtne a trochu přežene.. (smích).

 

Říkáte, že kondičku máte z jiných sportů. Jaké jiné sporty ještě provozujete?

Fotbal mám spíš jako doplňkový, hlavní sport jsou pro mě závody na motorkách.

 

A jak se vám v závodění daří? Zaznamenal jste již nějaké větší úspěchy?

Dá se říci, že poslední tři roky jezdím všechny závody na bedně. Navíc v tomhle roce mám konečně licenci, která mi povoluje startovat ve vyšších třídách.

 

Kromě závodění a fotbalu pochopitelně i pracujete. Je pro vás těžké skloubit to všechno dohromady?

Je to časově docela náročné. I práce, kterou má, je občas dost náročná na čas, ale snažím se všechno stíhat. Když to jde, snažím se být všude.

 

Zpět k fotbalu. Jak vyhlížíte sobotní utkání v Kasejovicích? Slibujete si od tohoto zápasu body?

Body pravděpodobně neurveme. Já osobně se utkání kvůli závodům na motorce neúčastním, navíc další dva základní kameny naší sestavy budou pravděpodobně chybět.

 

Na závěr se zeptám, zda by jste chtěl prostřednictvím našich stránek něco vzkázat svým fanouškům, kteří pro vás hlasovali?

Mockrát děkuju za hlasy, vážím si toho a vůbec jsem to nečekal. Určitě odteď budu vaše stránky sledovat a do dalších hlasování se moc rád zapojím.

 

 

Děkuji za rozhovor!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou