Hodnocení podzimní sezóny TJ Myslibořice

0

Redakce portálu fotbalunas.cz se rozhodla pro čtenáře připravit hodnocení podzimní části. Na sedmém místě se ve III. třídě skupiny A umístil celek TJ Myslibořice.

Myslibořice měly po loňském druhém místě patřit k velkým aspirantům postupu. Začátek soutěže se jim vydařil. V domácích zápasech nepoznaly hořkost porážky a v úvodním venkovním zápase dokázaly porazit Rapotice. To ale byly také poslední body z venku. Myslibořice se potýkaly celý podzim se zraněním několika opor týmu. Trenéra Tomáše Paláta jsme se zeptali na několik otázek.

 

Jak jste spokojeni s dosavadním umístěním v tabulce?


Pro mě není důležité postavení v tabulce, ale počet získaných bodů. Z tohoto pohledů jsem velmi spokojený s body v domácím prostředí, naopak nespokojený jsem s výsledky venkovních zápasů. Nemůžu říct, že by jsme venku hráli špatně, ale k některým utkáním jsme jeli ve slepené sestavě, nebo nám chyběli klíčoví hráči.


Kdo patřil k vašim pilířům sestavy?


Naše sestavu si jen těžko představit bez tvůrce hry Jakuba Horáka, neméně důležitý je převážně útočník Bohumil Mencák, kreativní záložník či obránce Martin Čapoun, stoper Hynek Svoboda a důležitý je samozřejmě i Michal Šoustal, který umí přitvrdit hru i dávat důležité góly. Důležité je, že se začínají prosazovat i mladší hráči. Samozřejmě fotbal se hraje v jedenácti hráčích a každý článek jak na hřišti, tak na střídačce je důležitý.


Jaký byl váš nejlepší a nejhorší výkon?


Podle mého názoru byl náš nejlepší zápas ten první venkovní v Rapoticích. Nejen že byl jediný venkovní, kde jsme bodovali, ale opravdu se nám povedl po herní stránce. Nejhorší by naopak mohl být každý další venkovní, ale když mám vybrat jeden tak ten v Radkovicích. Nejen že to bylo derby a to je vždy vrchol, ale opravdu jsme hráli velmi špatně a navíc jsme v tomto zápase přišli o dva hráče. 


Jaké budou cíle pro jarní část?


Cílem bude získat dostatečný počet bodů pro umístění v horní polovině tabulky a předvádět fotbal, který se bude líbit našim fanouškům.


Který tým podle vás postoupí do Okresního Přeboru?


Myslím, že postoupí Třebenice. Já osobně bych však přál postup Březníku, myslím si, že hrají nejlepší fotbal.

 

Děkuji za rozhovor.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou