VIDEO: Reprezentant ČR - Jiří Skalák rozlosoval mezinárodní turnaj PragaCup

0

Praha přivítá prestižní mezinárodní futsalový turnaj o putovní pohár PragaCup. Přijedou týmy z celé ČR i  ze Slovenska. Turnaje se také zúčastní fotbalový reprezentant Jiří Skalák a bývalý futsalový reprezentant a současný trenér futsalové Sparty David Frič

Jubilejní X. a XI. mezinárodní turnaj PragaCup se odehraje 19.12.2015 a 9.1.2016 v Praze 4 a zúčastní se 250 hráčů z celé ČR a ze Slovenska. Zatímco prosincový termín je již obsazen, na lednovém turnaji jsou ještě poslední volná místa. 24 týmů bude rozděleno do 4 skupin po 6 týmech. Z každé skupiny postupují první 4 týmy do play-off. Celkem postoupí 16 týmů. 

 

Na turnaj PragaCup se sjedou týmy z celé České a Slovenské republiky, kteří cestují na turnaj i přes 700 km. Turnaj PragaCup je zajímavý a oblíbený tím, že se ho účastní týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po Futsalovou reprezentaci České republiky neslyšících. PragaCup spojuje sport zdravých a hendikepovaných sportovců. Vánoční turnaj je ten nejprestižnější, zimní pauza všech fotbalových a futsalových soutěží umožňuje elitním týmům se zúčastnit tohoto mezinárodního turnaje. Zúčastní se také 4 obhájci turnaje, žádný tým nevyhrál turnaj PragaCup dvakrát. Celý turnaj se odehraje ve 4 halách současně v jednom areálu bez dlouhého čekání, zápasy budou řídit profesionální futsaloví rozhodčí.

 

Oceněny budou první 4 týmy, jsou připraveny hodnotné ceny, poháry, sportovní vybavení, vouchery a alkohol. Vítěz turnaje si navíc odveze putovní pohár a medaile. Dále bude oceněn nejlepší hráč, střelec a brankář turnaje zážitkovým voucherem a trofejí. Na všechny návštěvníky čeká bezplatné parkoviště, restaurace, šatna se sociálním zařízením, uzamykatelné skřínky, zdravotnice, fotografka, kameraman a tým organizátorů. REPORTÁŽ NA OBRAZOVKÁCH ČESKÉ TELEVIZE

 

24 týmů - 250 hráčů - 4 týmy ze Slovenska - 4 obhájci turnaje - 4 haly - 1 areál 

Kompletní informace o turnaji na: www.pragacup.cz

 

Zdroj: youtube.com


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou