18. kolo okresního přeboru jako expert tipuje Jindřich Pacner z Lub u Klatov

0

Tipujícím  následujícího 18. kola okresního přeboru mužů  OFS Klatovy je Jindřich Pacner, která  má s OP  dlouholeté osobní zkušenosti jako hráč , ale také nyní i  jako funkcionář , neboť je členem STK OFS Klatovy kde  je za regulérnost při schvalování utkání na základě zápisů o utkání tuto soutěž zodpovědný.  Jindřich Pacner je odchovancem klatovské kopané kde od pěti let dělal své první hráčské krůčky, aby po dvaceti letech pak odešel do nedaleké Vrhavče, kde již další stejné období hraje, je dlouholetou oporou účastníka okresního přeboru a řadu let nosil kapitánskou pásku.  Zde jsou jeho tipy na 18.kolo :

 

Mochtín B - Hradešice  

V Mochtíně se odehraje souboj z opačných pater tabulky, kdy Mochtín „B“ bude chtít získat a potvrdit 3 body přivezené z Měcholup, které potřebují jako sůl a naopak Hradešice se budou snažit ziskem bodů vrátit do čela OP a čekat na klopýtnutí Hrádku. Hosté potvrdí své kvality a vyhrají.

 

Tip experta: 1 

 

Luby B -  Běšiny

Luby „B“ po výprasku v Hradešicích 4:0 musí každopádně zabrat, protože nemají příliš bodů na rozdávání. Nebudou to mít ovšem vůbec jednoduché, protože Běšiny půjdou do utkání povzbuzeni výhrou v minulém kole nad divizní rezervou Klatov 2:0. Luby využijí výhodu domácí prostředí a body zůstanou doma.

 

Tip experta: 1     

 

Klatovy B – Vrhaveč

Toto utkání bude soubojem o prozatímní 4 místo v tabulce, kdy Klatovy „B“ mají o bod vice než Vrhaveč a mohou eventuálně počítat s případným posílením hráčů „A“ mužstva, kteří hrají v sobotu. Hosté ovšem nebudou chtít dát svou kůži zadarmo, i když v domácím prostředí prohráli 0:3. I když budou hosté vzdorovat, tak body asi zůstanou v Klatovech, ale může to také skončit plichtou.

Tip experta: 1, 0 

 

Sušice B -  Hrádek

Tenhle duel bude určitě magnetem tohoto kola OP, kdy se třetí Sušice „B“ utká s vedoucím Hrádkem. Utkání by mělo mít parametry kvalitní podívané, kdy obě mužstva jsou zastáncem kombinačního pojetí hry. Hrádek předvádí na jaře velmi dobré výkony, takže domácí nečeká vůbec snadné utkání. Přesto věřím domácím, kteří si na podzim přivezli z Hrádku bod a doma vyhrají.

 

Tip experta: 1          

 

Nezamyslice - Velký Bor    

Velký Bor pojede do Nezamyslic určitě s vidinou vrátit soupeři porážku z posledního utkání na podzim, kdy prohráli 1:3. Podle jarních výsledků to vypadá, že by se jim to i mohlo podařit, protože domácí zaostávají za svými výkony, kdy patřili ke špičce OP.

 

Tip experta: 0,2

 

Bolešiny - Janovice       

Janovice v jarní části získali pouze jeden bod za domácí remízu s Mochtínem a z venku nepřivezli žádný. Pomalu se začínají propadat tabulkou do spodních pater a je nejvyšší čas zavelet ke zlepšení. Ani tentokrát nepřijde zlepšení a z Bolešin odjedou z prázdnou.

 

Tip experta: 1 

 

Malý Bor - Měcholupy  

Ani jeden z těchto soupeřů nepředvádí na jaře nijak zvlášť oslnivé výkony a podle toho také vypadá postavení klubů v tabulce. V tomto duelu by mohla hrát roli výhoda domácího prostředí a body zůstat, ale nakonec utkání skončí nerozhodně.

 

Tip experta: 0


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou